Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 18, 2015

Salvant el dilluns de descans


No per res, si per evitar de no sortir avui pel fet que un pronòstic de fred, núvols i vent no ajudava a sortir, dins d'un Sol puntual que no aconseguia imposar-se.


Per sort el pronòstic per demà era de pluja, i per tant tocava o sortir avui o parar dos dies.

Dit i fet, un Vol prudent, molt, no per les pendents considerables que he fet, molt lent, més encara, per prudència, perquè la sortida no hauria sigut si no fos per una previsió de pluja per demà.

Equipat d'hivern, però d'estiu guant Hirzl i calçat Giro Privateer amb punteres Mavic, portava avui un segon joc de guants els Alp-X de canell curt de Gore, res més avui, perquè estava decidit a rodar proper a casa, el culot Mavic Echappée, mitjons Inverse HM Tr@il, tèrmica de màgica curta Pearl Izumi, jaqueta Xenon AS, protector de cara i coll, gorra Spok. 

Una setmana llarga de bike, interessant, plena de trams difícils, a on seguir la rutina del dia a dia de bike ha sigut el propòsit, mtb, mtb, mtb.

Des del Mirador de, Drac dies de Single Speed.


Sense incidències, ni coincidències, sense eines, amb aigua, sense beure, sense menjar. 

Una jornada de pas, a on no hi serem masses dies de poder evitar-ho, perquè m'ha costat fer el Vol abans, de mentre, i de després, perquè la sensació ara és de pesadesa, no molta, però lleuger en cap cas.

MTB, MTB, MTB. 

Demà jornada de descans, a on aprofitaré per gaudir-ne, oh yeaaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada