Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 19, 2015

Pronòstic fet realitat

Un inici de jornada dins de les pluges d'hivern, OMG.

Unes temperatures prudents, i una pluja també dolça de les que no fan mal, i que són bones per a tot. Dins de les jornades grises aquesta té el millor to.

Aquesta matinada ha sigut inexistent, un descans lleuger, planer ha comportat d'un inici de setmana molt interessant, de fet la setmana passada ja va acabar dins d'un tram del dia a dia molt positiu, a on les circumstàncies que no depenen de nosaltres ens tornen a alliçonar severament per recordar-nos que res depen de nosaltres quan els temes són llei de vida, i hem d'estar contents, fins ara i des de fa unes setmanes, únicament són un avís, res més, però molt propers al abisme més fosc, OMG.

Dins d'aquest tram, el dia a dia roda sense aturades, sempre roda, el privilegi que tinc, que tenim des del Mirador del Drac és que podem decidir des de fa uns anys quan ens enfilem a la roda i quan senzillament mirem de no fer-ho, dic mirem de perquè crec que no deu ser possible no ser-hi sempre a dalt, siguin quines siguin les decisions preses, crec que vaig veient que les sensacions marquen el to, sí, i les realitats són lluny d'aquestes, fent referència a aquest pas del esdeveniments. OMG.

Plou, no para de ploure, el pronòstic indica que plourà avui, i que demà podré tornar als Vols sense aquesta característica tan singular des de fa uns anys, les pluges són escasses al nostre país des de fa uns anys, hi ha hagut als darrers cinc anys excepcions sí, que cofirmen la regla. De fet si hi penso veig que el meu dia a dia no preveu la pluja, i no ho fa per la seva excepcionalitat.

Tinc la possibilitat de fer venir un pneumàtic 2.4 TR per a substituir l'Onza, tinc dubtes de si fer-ho per si la meva forquilla Vicious admet un 2.4, veurem, veurem, vull dir que no ho sé.

Ara a diferència de l'inici d'aquesta intervenció a tocar de les vuit del matí, a quarts de dues del migdia segueix la pluja com a reina de la jornada, en aquest precís moment amb més intensitat, sí, respiro tranquil, no tinc Vol avui, no tinc test equipament de pluja, si el tingués l'interès seria màxim, perquè la jaqueta Alp-X GT AS de Gore, seria la principal protagonista, sense cap mena de dubte, la resta de l'equipament el tinc clar, de fet excepte la unió botes-culot, la resta a tot hi he anat cercant remei, després de la darrera experiència d'arribar xop a casa, pensant que tenia un bon equipament per a pluja.

Hora de dinar des del Mirador del Drac, i tant, i tant, ahir a la nit una pizza va ser el festival de la jornada, ep i un bon dinar a casa després del Vol, un molt bon dinar, clar que yes! 

MTB, MTB, MTB. 

He de preparar la Spot Brand, alleugerir-la de certs components que ara passats els mesos des de Fort William no veig necessari de seguir portant. 

De cara a febrer, o març depenent de com tingui de clara la llista de components, serà moment de fer venir els recanvis del què ha de ser la cobertura dels popers mesos fins a octubre, última cita de ser del nostre calendari 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada