Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 09, 2015

Més visites a la Lluna :-)

Quin Vol aquesta matinada, amb la Lluna, sense cavallers, quin silenci, OMG.


Ja fa anys de moltes coses d'aquest espai, d'aventures, les Reines absolutes, de molt males vingudes, sempre per poques que siguin són masses, i mai ben rebudes, mai, vull dir les faltes de persones estimades mai es poden gestionar bé, mai estem preparats. 

Dec una visita al camí romà a Cadaqués, OMG. No és un deute físic, fa dies que esmento Cap de Creus, que esmento Llançà, serà, serà, i tant que sí, i tant que sí. La persona per ser-hi amb mi avui en Joan, un dia, un dia, que rememorarà el pas del temps, també de la darrera aventura junts a Cadaquès.


Dies de molt Single Speed, mtb, mtb, mtb, avui quin conpartir el buit de ka segons corona de granit. Cal tornar al Montalt entre Falgueres Màgiques, necessito més Poció Màgica. 

Ahir va ser un dia de posar la màquina a ritme, i de fet ho era perquè va ser així, en tot, en tot, en el dia a dia, OMG, en els Vols, mirant de tornar a sortides de dos i no d'una. Ahir va ser així, avui també, i tant, i tant que sí.


La veritat és que ara he de fer un esforç per recordar pas  a pas, Vol a Vol l'aventura d'aquesta matinada, a on ha sonat el despertador a les 5 i no hi ha hagut cap reacció, res, però noi a un quart menys cinc de sis ha sigut immediat, i vint minuts després, ja pedalava havent fet abans dos bons cafès, i menjat tres mandarines del mercat dels dijous a SV.  Puc dir què a tres quarts de sis de la matinada a la riera de Llaveneres estàvem a 8ºC, però la sensació era de més fred, sí, però sense la fredor, no sé massa bé què vull, què vol dir. 

Aquesta matinada com aquell que no diu res, he fet un Drac, i quan estava fent camí cap al Passeig dels Anglesos m'he dit, toca visita a Mataró, així ho he pensat i així ho he fet, el ritme darrerament és un xic més alegre, i he pogut arribar tot i fer més volta, a l'hora de sempre, o quasi, o quasi.

Un equipament de gala sí, quan ve la Fusion AS la resta de jaquetes queden sempre en segon terme, la Fusion és molta Fusion, curiosa aquesta jaqueta a on a temperatures inferiors a les d'ahir i la tèrmica  que portava avui de màniga llarga per a fredor a la barrera dels 0ºC era excesiva, avui una sintètica de mànica curta hauria sigut la selecció ideal, no ha anat malament, en cap cas, però la pujada a Santa Mònica, i al Tintorer curt tampoc, però no sé el motiu, però baixant per Llavaneres he hagut de parar al forn de pa a comprar dos panets de viena, quina gana que tenia, OMG. I el sopar d'ahir va ser important, el descans a tocar de les cins hores, per un dia no passa res, i tant que no, segur perquè tindrem crònica del migdia d'avui oh yeaaaaaah!

La bike molt bé, les rodes, les rodes, com m'agradaria un joc de rodes voladores, tot no pot ser. 

Cap incidència, cap coincidència, aigua, el bidó sencer, eines, cap, sense manxa, llums Cateye-Powerled sempre en marxa.


He cercat sempre la claror, i li ha costat arribar.


De fet el Sol no l'he divisat mai a dalt del meu Drac, sí un cop a casa.


Ara a perseguir la crònica d'aquest migdia, MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada