Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 10, 2015

Més visites al Sol :-)

Avui inici del Vol al migdia, a 19°C a la riera de Llavaneres a quarts d'una. 


Un dia transitat direcció al Santuari del Corredor, molt, mare meva, per sort després la meva ruta no ha coincidit amb quasi ningú, de fet des que he sortit de Sant Celoni després d'una aturada breu i he aprofitat per dinar arròs blanc amb pasta, una porció de truita, i dos mini gelats, una cola per beure, ja fins arribar a casa cinc hores després sempre sense coincidències.


Quina temperatura que feia avui, a les vuit tocades del vespre a tocar de Calella a 11°C, està prou bé, jo anava equipat d'hivern, calçat però d'estiu amb les Giro Privater i punteres Mavic, guants fins les set del vespre amb els Alp-X de canell curt de Gore, i després amb els Alp-X de canell llarg, a aquesta hora també hi he afegit un segon protector de cara i coll, la resta d'equipament, culot Mavic Echappée, mitjons Endura d'hivern, tèrmica de màniga curta de Gore, jaquena Xenon AS de la mateixa marca, i gorra Spok.


He menjat dos panets a Blanes amb un Kinder, i llaminadures al pas per Sant Pol de Mar. Beure, aigua del bidó de 500 ml. El Kinder perquè no tenien xocolata. Les llaminadures avui un petit error inevitable però per les circumstàncies, no volia passar gana i al forn de pa estava ple de gent comprant i tampoc no ho tenia bé per deixar la bike, sí, sí, ple a tocar de les vuit del vespre, a la botiga de llaninadures me l'han vigilat ells mentre jo comprava :-)


Un cop a casa, OMG. Un sopar propi d'una sortida com la d'ahir, una sortida fantàstica, emotiva, el pas per SC, la ruta direcció a Hostalric, l'arribada a Blanes, sense fred aquest cop, i el sopar de somni, feia dies de la darrera truita, OMG.


La bike torna a portar la tija retrassada de titani, i el SLR ara ja modestament restaurat. Un  dia us exposaré com ha anat la reconstrucció del SLR, que em nego a abandonar després de crec recordar deu anys de ser a casa. M'agrada mantenir el seient sigui quina sigui la bike, ara però mentre el meu Drac ho decideixi així, no hi ha canvi, de bike vull dir.


Sense eines, amb llums Cateye-Powerlet a partir de les cinc tocads de la tarda. A una hora de l'inici del Vol terres blancs, que emocionant, omg, omg, omg, sota un sol de molta calidesa rodant per un terra que no desglassarà fins a tocar de la primavera. 


Que bé que va la Vicious, i tant, i tant. Avui he tingut una pensada interessant amb el tema rodes. Si decideixo fer ja us ho exposaré, i tant, i tant. Té un punt feble, els aros, per això no us ho exposo encara perquè jo vull aros Mavic UST. 


Avui moltes hores sol a dalt de la bike, des de tocar del migdia a tocar de les nou del vespre, moltes menys que les de demà, de ser, de ser. Moltes pensades, del dia dia, de bike, de la Nau Insígnia les que més, clar que yes!


Des del Mirador del Drac dies de Single Speep. Mirant de recuperar el temps, els dies aturat per la prudència vers a mirar d'evitar possibles redredats. 


MTB, MTB, MTB. 


Per demà em caldrà definir bé, ruta i en segon terme l'equipament. 


El gorret  Assos hauria de poder venir, mentre seguim els Fars a la nit. 


Perquè com avui seria la jornada però amb un inici sense Sol, de ser, de ser. 

Repassant el texte d'aquesta aportació, ara ja matinada de diumenge no hi haurà Vol a trenc d'alba, veurem, veurem, quina ruta tindré avui, de ser, de ser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada