Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 09, 2015

Lluna amiga

Perquè a la qüestió de com veurem la Nau a la nit, tot i ser a l'horitzó, ja està clar, si hi ha Lluna la veurem.


Avui, aquesta nit ha quedat clar, un Vol prudent, no breu a tocar de les tres hores crec recordar, a on una temperatura de 9°C a la riera de Llavaneres amb una sensació puntualment inferior ha marcat el to, tot i així la sensació les dues primeres hores bona, després la darrera un xic de fredor als peus, veurem, veurem.


Pensava allargar el Vol de la nit a tocar de la mitjanit però ha primat la prudència i així possibilitar el Vol de demà de matinada, que ara ho veig difícil, no com aquesta tarda que veia amb bons ulls sortir aquest vespre.

Equipat 100% d'hiver, tèrmica màniga llarga Pearl Izumi,  jaqueta Alp-X GT AS, guants Alp-X de canell llarg també de Gore, doble protector de cara-coll, i gorret Assos a la primera hora, després un protector, i gorra Spok, culot Echappée de Mavic, mitjons Inverse HM Tr@il, botes Lake MX140.

Sense incidències, sense coincidències, sensa menjar, beure, poc però he begut, amb llums sempre, els Cateye-Sigma Powerled, sense eines, amb manxa.  

L'equipament bé, diferent, pel fet que mentre rodava he arribat a la conclusió que la jaqueta Alp-X GT AS, tot i ser Active Shell no podrà sortir com una més de les jaquetes, pel fet què que per les seves característiques sortir escursa notablement les seves propietats d'impermeabilitat. Si l'ús és com ahir, bé únicament degrado aquestes propietats de protegir-me de la pluja, i no aporta res, perquè la jaqueta té com a principal funció aquesta impermeabilitat en condicions extremes, no té com a funció abrigar, ni ser una joia de la no condensació, que no condensa, no diré el contrari, però una jaqueta de gama mitja gestiona igual o millor fins i tot, la condensació, això sí l'Alp-X és Waterproof, una altra particularitat és que tot i ser AS, és que en rodar la jaqueta fa un soroll de la flexió-fricció constant del material. El dia que la pluja sigui la protagonista ja parlarem del comportament d'aquesta jaqueta, crec :-) ho dic perquè poden passar dies, tot i que diumenge el pronòstic és de pluja.

Els nous guants Alp-X de canell llarg de Gore, bé, van bé, de la sortida d'ahir em fan mal les mans, i tant, ho provoca el fet de ser ara un xic rígids, ja passarà, els he comparat amb els seus germans vells, d'ús, no de temps, i els darrers semblen dues talles més grans. Per mirar que l'ajustador del canell no deixi de fer la seva feina he decidit ajustar un posició un xic oberta perquè la jaqueta la part del canell hi entri bé tot i ajustat, per evitat la maniobra ara sí ara també d'obri i tancar l'ajustador, llamado popularmente Velcro :-)

Ahir quin Vol sota un cel estrellat, també sota una Lluna força brillant, he de pensar que amb la seva llum intensa contestava la meva pregunta de divisar la Nau de nit des del cel amb el meu Drac, i va quedar clar, la veurem, la veurem.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada