Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 13, 2015

Intuint la nit

Sí, sí, com sona, pel fet que el migdia ja ha sigut, bé de fet passa per a tots d'una manera o d'una altra, sí, però pel què fa a aquest espai faig referència concreta al Vol del migdia, no s'ha donat el cas a la matinada, i demà? no ho sé, però avui el Vol del migdia, un bon Vol. 


Diferent, sí, tinc una incidència, el pneumàtic davanter, l'Onza a patit un petit tall baixant de Santa Mònica a Llavaneres, per un cop molt sec a un tram molt deteriorat per les obres actuals, he de pensar que gràcies a ser TR s'ha anat desinflant lentament, que bé, he hagut d'aturar-me un primer cop al forn de Llavaneres, menjar-me dos panets de viena fent temps perquè el líquid segellant NoTubes fes la seva feina, a la tercera aturada l'ha fet, sí, però jo ja havia decidit fer camí cap a casa, i de 40 Km. ens em quedat en 30 Km. no passa res, ja està bé, ja està bé, i tant, i tant, de poder aquesta setmana miraré de no perdre el ritme de sortides, que dir-ho és com no dir res, perquè no dependrà de mi, les sensacions són les que són i poc hi puc decidir, ja està bé però tenir la intenció de sortir a fer el proper Vol, d'aquí el títol d'aquest aportació, l'anterior ha caminat prou bé, oi que sí?


Un Pas dels Destructors memorable, a on els pensaments roden sempre entre estades llunyanes a SV, inevitable, perquè ja fa anys que no participem a cap esdeveniment local, mai masses, vull dir mai masses anys, i per tant quan penso en cites de MTB totes queden lluny, tampoc molt, però una sola no requereix de l'avió, la resta totes, OMG.


Dubto si avançar l'arribada de les bosses de viatge, perquè tenim una cita als UK i una participació a una cursa que el títol d'aquesta esmenta el mot Enduro, i crec que els Dracs de destí que ens hi esperen no sé si si seran els que ens hi han de portar, a l'enduro vull dir, veurem, veurem. Ell que miro de fer és d'estudiar de portar les nostres bikes, tot i que finalment crec que no serà perquè ja tenim el Vol reservat sense elles, i els canvis si no venen en forma de proposta de tercers nosaltres,  jo no sóc de canvis, o sí, o sí si la proposta d'aquest canvi no l'origino jo. 


Ara per costum ja tinc gaudir de la Poció Màgica de les Falgueres, i per tant per la repetició d'aquesta  ja no recordo que trobava a faltar de la Nau, hi ha una Corona de Granit que impulsarà la Nau Insígnia, a on els cavallers hi són, hi ha els destructor protegint-los, no hi ha dubtes, no hi ha preguntes, per tant seguiré gaudint del pas per les Falgueres Màgiques, oh yeaaaaah!

Equipat de tardor, a 14ºC a tocar de les dues, culot i mitjons Endura d'hivern, calçat Giro Privateer amb puntera Mavic, tèrmica sense mànigues de Gore, jaqueta Intermediate d'Assos, guants Hirzl, un protector de cara i coll, i gorra Spok. Sense eines, amb manxa, amb aigua, sensa beure, amb llums, sense funcionar, sense coincidències. 

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, esperant el pas d'aquest mes, per donar pas a l'entrada del febrer, perseguint el març, no l'abril tinc ganes aquest any de ser a tocar de març, ja no a març, no cal, no cal.

MTB, MTB, MTB.

De sortir aquest vespre, l'equipament el d'abans d'ahir, i tant, i tant, i de no ser, i ser la matinada de demà ja el tindré preparat, clar que yes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada