Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 12, 2015

Equipaments, nous equipaments

Dins de la millora d'aquests, dins d'aquest tram a on mirar que cada detall ajudi a afrontar en millors condicions els propers trams SOLO aquests darrers dies amb una seqüència metòdica han anat arribant tots, fins aquest matí que han arribat els darrers.


Tèrmiques, ja les tenim totes, amb i sense mànigues.


Guants, d'entrada de funcionar els Hirzl els tindrem solucionats, avui han arribat els segons guants de cursa de la Betty.

També ha arribat el nou culot de Gore per a mi, de fet ara serà un model popular a casa, n'han arribat tres les dues darreres setmanes, quan fins ara no hi podíem accedir per uns preus per a nosaltres com Assos, impossibles d'assolir rotant tant tots els equipaments. De fet per a mi d'aquests culots un i prou. 

Ha arribat un nou mallot, un Alp-X de Gore, sensacional, no per a mi tampoc, fins avui, perquè pel proper mes crec que el faré venir cap a casa, aquest cop sí per a mí, de ser ja us el presentaré si em deicideixo a fer-ne venir un.


També fa uns dies va arribar el darrer culot Pearl Izumi per a la Reina, ens falta decidir el segon mallot de cursa de cedir la posició els Freedoms, de deicidir-ho així ens falta aquest mallot, que certament avui serà una petita joia de Peal Izumi. I com jas us vaig esmentar també em va arribar la tèrmica de màniga curta de Pearl izumi i els guants Alp-X de Gore de canell llarg per a mi. 

Crec que no em deixo res, ara toca fer venir la llista de components i recanvis de bike que necessitem pels propers mesos, pocs perquè la propera cita SOLO ens cau a sobre, OMG. Aquesta llista és llarga i repetitiva, haurem de fer molta punta al llapis perquè un pressupost més ajustat que mai per una agenda aquest any molt densa fa que no ens poguem permetre desviacions encara que comportin una millora notable a el què ja tenim ara. Bé si la millora és important podríem estudiar obrir la porta a més entrades, clar, clar. 

Per sort la June no sortirà a les propers cites de MTB lluny de casa, sí però que necessitem les bosses de viatge, per això ens ajuda no haver de necessitar la VW perquè també està a punt d'entrar a procés de manteniment dens, i tot i estar pressupostat fa mal, molt. Quedarà per març perquè abans impossible, crec, crec, sempre hi poden haver sorpreses, no sé massa bé d'on però cal pensar que sí, oi que sí? vull dir el mateix que els equipaments, és a dir al març si no surt un pla imprevist ineludible, si surt la porta a fer està oberta sempre. 

Hi ha el tema que us esmento de les bosses de viatge, un tema complicat aquest, per decidir bé, i per afrontar l'import d'aquestes que en cap cas baixa dels 400€ cada bossa, pas que costa per motius diversos, el primer i més difícil perquè no depen de nosaltres que sigui la bossa, el tercer l'espai que ocupa quan no les utilitzes, tot i que es pleguin sobre si mateixes, l'allargada no te la treu ningú, i al minúscul magatzem mentre no arriba la Nau Insígnia, aquest passat any 2014 hi hem sumat el castell de la Nau Insígnia que ocupa un espai enorme, més del doble de l'anterior, que no havíem de guardar perquè ens el cedien quan el necessitàvem els Trinxes. 

Ara aquest, el nou castell ha de passar per un procés de remodelació perque ha de portar l'escut de la Nau  Insígnia, sí, sí, la Nau té escut, OMG, i el castell l'ha de mostrar. Si som a espai de Dracs, de cavallers, de Destructors de Murs, de Falgueres Màgiques, bé podem tenir un escut que ens representi pel Món, clar que yes!

MTB, MTB, MTB. 


Ara que hi penso falta una comanda, la dels guants de Gore per la Reina, els Alp-X de canell llarg, a on hi van també uns manegots de la mateixa marca per a mi, i en darrer terme la tèrmica de màniga curta de Merino també per la Betty. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada