Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 01, 2015

Dragons returns :-)

Doncs això, doncs això, avui després de la ressaca de la Festive 500 tornem amb els Dracs al Drac. 


Quina sensació més bona ser dins de tram de MTB, perquè si bé la Rapha Festive l'hem fet sense fer carretera no ha sigut en cap cas res proper al MTB. 


Equipats ja pel clàSSic Drac, d'hivern, amb tèrmica Endura de Merino de màniga curta, i la sempre eterna Xenon AS, aquesta jaqueta per avui un dia d'una variació de temperatura la darrera hora de més de cinc graus, de 17°C a per sota dels 10°C, i la Xenon AS de 10/10. Avui no he passat mai fred, ni fredor, sí que he notat la fredor a la part exterior de la jaqueta, mai a dintre, un 10 aquesta jaqueta tan tècnica, demà veurem, de ser, quina serà la protagonista, ahir la Fusion de Gore, fa dos dies la Spoir de Mavic, fa tres l'Alp-X de Gore, demà de ser la matinada quina podria ser la millor opció de jaqueta dins de la combinació de possibles tèrmiques, a on d'aquestes darreres la més densa podria venir a fer el Vol si aquest és molt abans del trenc d'alba. Condicionat aquest Vol per la marxa de la Reina demà amb la June, i per tant de fer el Vol, o a primeríSSima hora o a darrera, i preferir per preferir millor a la matinada, abans de la sortida del sol, molt abans per mirar d'evitar el fred extrem. 


Els guants Alp-X de Gore de la Reina els vaig fer venir un xic petits, una talla menys de la seva, no passa res, pot passar, i ha passat, haurem de cercar-ne uns de nous d'una talla més, o no, o no, d'entrada sí però, i seran dos jocs d'Alp-X, un per la Reina i un pel genet, perquè els meus Alp-X estan a les últimes. Una temporada intensa i estan al límit. Curiós, sempre vaig per parelles, o fins i tot tres jocs d'equipaments, per mirar d'evitar un desgast tant accentuat de pocs mesos. El tancament del canell ja no fa la seva funció i part del revestiment exterior dels dits ha desaparagut. 


Amb llums baixant des de Santa Mònica, després de fer els Tintorers. Quin fred que feia a la riera de Caldetes, mare meva, i quin ritme que ha implicat l'escalada d'aquesta i la posterior per Milans. Avui després de dies de fer planer perseguint la Festive 500 volàvem a dalt dels Dracs fent el Drac, com sona, com sona.


Un cop a casa, festa gran, la que ahir va quedat aturada per la nostra fatiga del darrer dia de la Festive, no per aquesta per si mateixa, que també, si no per la constant presència de la fredor, OMG.


Avui sí, avui ja tot rodat pel dia que som, dia u de l'u del 2015, un gran dia, un gran dia, per sensacions, per pensades, pels Dracs, pel Drac que hem fet, pel sopar d'avui. 

MTB, MTB, MTB. 

Sense incidències, sense coincidències, sense eines, sense manxa, sense menjar, amb aigua, sense beure. 

Des de, Mirador del Drac emocionat per demà, per veure com camina la jornada de demà :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada