Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 02, 2015

Dit i fet

Els guants Alp-X per la Reina en una talla més ja venen cap a casa, excepcionalment vindrà també una tèrmica més de màniga curta, dic excepció perquè serà de Merino, tot i deixar aquest tram natural pel què fa a tèrmiques.

Avui repassant les necessitats d'equipaments de primavera-estiu per a la propera temporada, veig que amb les darreres arribades tindrem bona part d'aquestes ben solucionades. Dubto sobre un concepte de mallots d'hivern-primavera de darrera generació, però crec que les Xenon AS amb diferents tèrmiques seran les protagonistes d'aquest 2015.

Estic impressionat per les diferents propostes d'equipaments d'aquests 2013-2014 que han anat venint, i que estan ara mateix fent camí cap a casa, a on disposem cada dia de millors propostes de productes, millor proposta de servei per part de les botigues de la red, i en darrer lloc uns preus que tot i ser per a mi molt elevats són molt inferiors als què estic acostumat, mare meva. 

Mai havíem pogut disposar d'equipaments tan tècnics, tampoc mai havíem pogut comprar tan tranquils, sense haver de pensar en res més que decidir què necessitem, i res més. I en cas de no haver decidit bé res es fa complicat, podem desfer els tractes i no passa res. De fet encara no he començat pel què fa a poder gaudir de les millors propostes, segur, passaran els dies i en sabrem cada cop més, segur, segur.

He fet venir també per a mi, manegots de Gore per la propera tardor, i per les properes nits d'estiu, veurem, un joc i prou talla L, si va bé, aniré a per un segon joc.

Ara he de perseguir components, no masses, sí una llista prou important, i desprès he de decidir les bosses de viatge, sempre he demorat aquest punt, ara crec que caldrà definir i decidir, oh yeaaaaaah!

Des del Mirador del Drac, veient com passen les hores. 


Podria ser que part del Drac deixi de ser-ho?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada