Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 16, 2015

Dins del vespre

Hi ha hagut Vol, del Drac i el seu genet, no de la Reina encara.


Som dins d'un tram diferent, a on avui mentre pedalava evitar o no de fer un Drac complert no sé perquè ha sigut un tema repetit, i tant, i tant, al quilòmetre 42 encara estava pensant si atacar un Drac, finalment s'ha imposat la prudència i he anat tornant cap a casa, la qüestió era si anar a 50 Km. i a les deu ser a casa, o anar a 70 Km. i ser a casa a quarts de dotze.

Equipat de tardor-hivern, Mavic Echappée com a culot, guants Hirzl, protector de cara i coll, gorra Spok, tèrmica Pearl Izumi de màniga curta, jaqueta Xenon AS de Gore, mitjons Inverse HM tr@il, calçat Giro Privateer amb punteres Mavic, recanvi de guants Alp-X de canell curt de Gore, i la manxa a la bossa del darrera de la Xenon, per una temperatura constant de 11°C, tant a Canet com a Arenys, com a Llavaneres, com a Mataró. 

Sense eines, sense incidències, sense beure aigua, amb aigua, sense menjar, amb llums Cateye-Powerled des de l'inici, sense coincidències. 

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed.

Ahir, perquè ja som matinada de divendres, la visita pel tema dels ulls comportarà de programar una petita intervenció quirúrgica, miraré d'aprofitar el febrer, el fred de febrer, renoi, renoi, renoi.

Avui un dia difícil de gestionar, pluja i núvols la resta del dia,  no he fet el Vol de matinada, normal, ahir per l'emoció post Vol del vespre, a la mitja nit començava aquesta aportació, i també perquè si les sortides estan massa properes no tinc bones sensacions, i sense elles, sense les bones sensacions no hi ha aventura de bike. 

Que bé que funcionen les noves tèrmiques, són menys càlides que les de Merino, sí, però mantenen millor la temperatura corporal, com sona, com sona, el tacte inicial és més fred, però en canvi fan molt millor la seva funció, ahir a 11°C no hauria pogut pedalar amb un calçat i guants 100% d'estiu amb una tèrmica de Merino, amb la sintètica de Gore fins i tot hauria pogut anat sense mànigues. 


Al migdia previsió de pluges, a la tarda-vespre no, veurem, veurem, prudent per preparar bé els Vols del cap de setmana, sí, però també amb ganes de seguir la sèrie setmanal que tinc establerta, ara mateix amb ganes, sí, que s'aniran accentuant a mesura que la sortida d'ahir al vespre quedi cada vegada un xic més lluny, mtb, mtb, mtb.

El segon cafè ha caigut a quarts de set del matí, ara proper a tram esmorzar, pensant, pensant-la, oh yeaaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada