Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 17, 2015

Dinar, sopar, cap de setmana

Un títol difícil de lligar si no hi aporto una breu exposició.


Ahir la jornada per un vespre anterior de bike, la matinada va ser de descans, no de despertar-se sí de Vols, i si bé era encertat per a mi pel què fa descansar, no ho era si volia sortir sense pluja, perquè per temperatura, ahir fins a quarts de cinc de la tarda feia molt bona temperatura, era la matinada un moment ideal. Després per l'arribada de la pluja i un vent fred vàrem decidir repetir hamburguesa, sí, sí dues aquesta setmana, per què no? 


En sortir de dinar un vent glaçat ens va indicar que la jornada estava canviant a totes, totes la calidesa de la jornada pel què fa a clima. Dinar tan bé i recepcionar aquest fred em va congelar les ganes de Vol per ahir, com sona, com sona. 


Un dia gris, de pluja pel matí, a on en cap cas provocava que tingués ganes de Vol.


Tot i tenir clar que el pronòstic indicava que el vespre seria sense pluges i amb temperatures prudents, una mutació important vers el què teníem abans i després de dinar.



Després d'un matí concentrat en el meu dia a dia, d'un migdia i tarda dens, de sobte el xip del toca Vol va activar-se, i dit i fet, en minuts l'equipament de gala, el bidó d'aigua, i en res ja estava pedalant. Ahir el Drac en format menor de dos quilòmetres menys va ser el recorregut que vaig decidir fer, de fet disposava de menys de dues hores per un compromís excepcional a l'hora de sopar, excepcional pel fet que rares vegades fem un sopar de gala, perquè aquest va ser un sopar de gala, gala, gala. 


Mentre va durar el Vol, la bike de 10/10, un petit detall a exposar, el pneumàtic davanter el Canis crec que està perdent la rigidesa necessària per entrar als girs de baixada, caldrà abans de tornar a sortir d'inflar una mica més aquesta petita joia. La resta va molt bé, he de pensar molt bé pel fet de ser una bike que ja porta uns anys amb mi ajuda molt, i és crec el motiu principal d'aquesta sensació tan bona, que bé quan es donen aquestes circumstàncies, que bé, que bé, que bé.


Sense incidències, ni coincidències, rar que a un vespre més prudent, vull dir més d'hora, no coincideixi amb cap biker, però ahir no hi vaig coincidir, un pas pel Pas dels Destructors, memorable. 


Sense eines, sempre amb els llums en marxa, Cateye-Powerled, equipat d'hivern per a una sortida de 10°C a tocar de quarts de nou del vespre a la riera de Llavaneres, tornant de fer el cap del Drac, mitjons Inverse HM tr@il, botes Lake M140, tèrmica sintètica de màniga llarga i culot Endura, jaqueta Xenon AS, guants Alp-X de canell llarg de Gore, gorra Spok, protector de cara i coll, a la bossa del darrera de la Xenon, guants Alp-X de canell curt, i un segon protector de coll i cara, també hi portava la manxa. La sensació de fred inexistent, sí però per sota dels 10°C per un vent que sense ser intens era fred, el mar a Llavaneres enfadat una altra vegada, sí, sí, sense saltar la barrera de contenció del passeig, però semblava estar per la labor de fer-ho.

Ara esperant, el sopar d'ahir per excepcional avui pesa molt, i les sensacions de pesadesa imposen una digestió lenta, ja vindrà el moment de ser de fer una bona sortida, ara però la necessitat és de repòs, mtb, mtb, mtb

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, aquesta una setmana a on sortir dia sí dia també està siguent un tram d'obstacles amics, per ser barreres simpàtiques de superar, com el dinar d'ahir, com el sopar.

He de decidir l'equipament d'avui, i abans també la ruta, d'entrada vindran les Giro Privateer amb puntera Mavic, i els guants Hirzl, i per seguretat els Alp-X de canell llarg de Gore, i un segon protector de cara i coll, ara a les deu tocades del matí el fred que entra per la finestra de casa és inexistent, veurem a l'hora del Vol quina és la proposta de clima per avui. No diré que estic emocionat, la gestió del sopar d'ahir, per la falta de costum costa de tramitar, certament, certament i això fa que sigui prioritari recuoperar la normalitat perquè les circumstàncies siguin les de poder arrancar el Vol, OMG.

MTB, MTB, MTB. 

Un incís, la Nau Insígnia té una proposta de remodelació abans de la seva arribada, vull dir, més prestació per aquesta petita joia dels Vols, omg, omg, omg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada