Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 29, 2015

Did I say I'm excited ? ... El Gordo is coming !!!! 2nd supply of pictures

More to come tomorrow :)



From Bolzano (Italy), Javi Paricio

3 comentaris:

  1. Però aquí què està passant? Xavi quina bike, omg, quina proposta de bike, mare meva, quin concepte més extrem, més diferent.

    Sí, és una bike rígida, com les de The Great Escape MTB, sí, sí, però és que ni el BB, ni els eixos, ni el pas de roda, ni tan sols els porta bidons ara també a la forquilla segueixen les pautes.

    Increible el model de fre, uns Code, com sempre una nova disciplina, tota una nova especialització, renoi, renoi, renoi.

    Qui m'havia de dir, qui ens havia de dir que entre genets hi hauria una Ventana, i una Fat! :-) perquè mira una Ventana, pel seu impecable servei podria entrar la possibilitat sí, però és que una Fat és tan però tan nou aquest tram dins del Món del MTB, i no parlo de dates, si no del concepte que ha agafat aquests darrers cinc anys, que és res, recorda les Mojo Carbon, o les Durance, ho tornaré a dir, omg, omg, omg.

    Xavi quina proposta més sensacional del bike, sempre ens sorprenem, sempre, i ara em ve al cap la Cerdanya, el darrer cap de setmana, quina jornada, poc podia veure que l'hauria de recordar tant, que l'hauria de rememorar tant, va ser de les memorables, de les jornades memorables de les darreres, com a oficial, la darrera, va ser un Ibis Day, ara porta d'entrada a espai Fat, veig la teva bike ara mentre neix el dia a SV i penso, mare meva quina bike més impressionant :-) quina bike més diferent, no per extranya, no, si no per la innovadora manera d'evolucionar de la nostra disciplina, decididament practiquem un esport que va lligat a unes ments molt però molt obertes a tota evolució.

    Singles i Fats a The Great Escape MTB, OMG, OMG, OMG.

    ResponElimina
  2. We move from no bottle holders on the Ibis (I can't consider the one below the frame) to four en the Ventana. The fork is a Salsa Bearpaw (custom color by Ventana). And you can feel this bike is ready for big trips, hot and cold drinks ... also, I hope to have some pictures today of the completed bike, as soon as they arrive I will post :)

    Marcal, I also thought about Cerdanya, that day with the Orange and Pesto Green's will stay alive forever, I can see me again riding there with the Ventana, only difference is I don't think I will stop where we did :)

    ResponElimina
  3. Si rodem per la Cerdanya, millor dit el dia que hi anem, dues Single Speed i una Ventana, els mateixos tres irreductibles de la darrera aventura, primer hem de dormir al teu apartament, segon anirem al mateix restaurant, o un que ens indigesti tant o més, tercer i inevitable, riurem, molt i molt passant pels llocs ara ja mítics de les aturades, quart tancarem la jornada amb un bon sopar, i tornarem a dormir a casa teva, en el seu defecte també podem anar a una casa rural, o motivats pel concepte d'aventura de la teva nova bike, ruta de tres dies portant la casa a sobre :-)

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina