Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 28, 2015

Deixant reposar les primeres setmanes d'aquest any 2015

De fet no sé perquè ho dic, sí perquè em ve al cap aquest títol. Hem de fer el primer pas per obrir les portes de la Nau Insígnia, un cop entri al Mirador, el Mirador serà ja part de la Nau, com els Dracs, per sempre, per sempre, i per aquest motiu el dia a dia siguent, resta aturat pel què fa a les parets interiors  del Mirador, segueixen regularment els Vols, sí, cada dia, segueix metòdicament el dia a dia, sí, però ara i des de fa unes setmanes aturats esperant, deixant reposar el moment, OMG, OMG, OMG.


Avui equipat d'hivern, podria haver sortit com ahir, però a l'hora de fer el cafè cap al migdia he sortit i he tingut la sensació que feia més fred del que després he tingut rodant amb la Vicious. 


Botes Lake MX14, mitjons Inverse HM Tr@il, culot Echappée, tèrmica Endura de màniga llarga, jaqueta Fusion AS, guants Alp-X de Gore de canell llarg, protector de cara i coll, i gorra Spok. La veritat és que he anat prou bé, sí, però a 13ºC a la riera de Llavaneres a les tres tocades no és fred, però no he pogut durant tota la sortida obrir la jaqueta, tenia calor però el vent era per a mi molt fred.


Avui he fet un vell corriol, sí, des de mig camí de la Creu de Canet venint d'Arenys de Munt, fins el pont que creua l'autopista proper al Canet-Rock. Hi ha hagut un instant després de la imatge que m'he aturat uns segons, per les vistres, per un Sol que proposava gaudir-ne uns segons.


Molt bones sensacions avui, de les millors, rodant en pla, molt i molt bé, i escalant diria que no he notat que ho fes, és una bona sensació, molt bona sensació.


Ara descansant, la Reina avui ha deixat el Vol per a una millor ocasió, un hivern dur per a ella, té un mur com el de la imatge que la frena puntualment, però per això estem a l'hivern, una estació que permet aquestes llicències, i tant, i tant :-)

Sense menjar, beure, un quart del bidó de 500 ml. sense manxa, sense eines, sense coincidències, sense incidències, amb llums sense funcionar, amb un mar més enfadat cada dia, avui just que no em deixa xop, veurem demà, veurem demà, de fet fa uns dies anant a Premià per la platja una senyora va quedar a mig metre de nosaltres xopa, però xopa de dalt a baix, avui m'anava just a mi, no per coincidir o no, si no perquè quedava a uns metres del meu pas, però cada dia ha anat a més. 

La bike ha passat per un bany lleuger a SV, perquè toca canvi de cadena, avui el darrer dia de la cadena actual. no sé si entraré a tema pneumàtics, crec que encara no, ni tampoc encara discs i ferodes, crec.

Des del Mirador del Drac a on amb dies com avui sortir en bike és un plaer, que bé avui rodant de tornada des de Canet amb aquest Sol sense boirina, fins i tot podria dir que el cos em funciona millor entre la calidesa del Sol i el vent generant fredor de manera constant, molt i molt bé. 

Després un bon dinar, ràpid sí per tornar al ritme del dia a dia. El meu Drac descansant, impecable, esperant la revisió, i tant, i tant.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada