Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 01, 2015

Coccinella

Tot va començar aquí, OMG, gràcies pare, gràcies, una Septem, una Septem. 

Ara el tram és el què és, certament, ple d'imperfeccions, sí, però entre aquestes hi ha tantes, tantes oportunitats de fer tantes però tantes coses bones, per compartir, que no tenen quan hi penses forma finita. 

Lentament, sense preSSes un recorregut desconegut va pas a pas deixant-se veure, no puc definir metres, sí centímetres, la forma dels primers, dels metres sí que sé que serà, o millor dit que té oportunitat de ser, i és tan interessant, tan brillant el fet únicament el d'intuir durant uns breus instants l'oportunitat de poder participar-hi, OMG.

Ho escric hi penso, de fet d'inquietar-me seria més el fet de fer quelcom que em deixi sense l'oportunitat de poder participar d'aquests metres que no pas de res més. És evident que sempre hi ha preocupacions, i tant, i tant, també que aquestes, unes són conegudes, d'elles hi ha part a on hi podem fer, i a d'altres hi ha part que no sabrem què fer, la resta que no veiem ni que hi són, ni que vindran no ens han de fer perdre l'horitzó de metres, OMG.

Les converses a casa avui, no puc dir massa bé res d'elles, en cap cas, sobre una de capdal la del mot planer, referit a exposar de manera prudent però planera que estic ple de limitacions, aquesta no canviarà, com a molt el silenci serà de poder l'única aportació a fer, la resta de ser poSSible res canviarà, OMG.

Quina gestió ahir de la darrera llista de millores per la propera temporada de Vols de primavera, de tardor, OMG, OMG, OMG, perquè tot passa de ser, per Itàlia, per Califòrnia, i per tant cada detall  compta per a mi, tot i saber que res passarà per a mi fins d'aquí a anys, sí, sí, a anys, i per això, per aquest motiu és tan important cada detall d'aquest present. No he fet el salt a PRO, als seus culots, seguim dins de les Elite pel què fa a la Reina, i jo sí entro a escenari PRO, veurem, veurem, i en segon terme ens sumergim a territori tèrmiques sintètiques de darrera generació, tema casc, tema calçat aquest 2015 seguirà a on és, perquè ens funciona avui, per tant Mavic Fury la Reina, Giro Pivateer el genet, per tant Cratoni Terron seguirà com a número u, les ulleres serà un pas a estudiar, crec, tot i que SOLO un dia de sol amb photocromàtiques és l'ideal, i una nit gaudint sense elles està siguent el millor tram SOLO, únicament la Reina sí haurà de fer un pas Oakley transparents graduades per la nit, segur, segur, per millorar la nit, el ritme frenètic d'aquest astre entre els astres dins de la nit. Els mallots, esta clar, aquest any Pearl Izumi, dos games determinades, úniques, guardades acuradament per a l'ocasió seran les protagonistes de les dues aventures del 2015. Una ja està venint cap a casa, i la segona estic entre dues opcions que vull deixar reposar una mica més. Vull que la Reina brilli més que mai dins del Món SOLO 24 Hores, oh yeaaaaaah! Mitjons avui sembla que Itàlia liderarà el patí de la Reina, per un descobriment sorprenent després de la SSIT de Verona d'aquest any, omg. Guants Hirzl lidera de funcionar a les primeres calors de la primavera el panorama, falta veure si dins de l'extrema calor funcionen, no utilitzem palmells que no siguin nets, sense gruix de cap mena, tampoc guants amb tancament ajustable, i els Hirzl tenen aquests dos detalls que no ens agraden, però el què tenen tapa aquests dos defectes avui, veurem, veurem. Per aquest motiu ahir vaig fer la segona comanda d'aquests de manera que Reina i genet ja tenen coberta aquesta posició. 

He definit culots, Pearl Izumi Elite i PRO, he definit mallots Elite de la Reina, jo aniré també Elite, i estudiaré propostes Xenon, HC, Infinity, Helium, i Alp-X, ara per ara però Elite, he definit mitjons de la Reina sense detallar, jo seguiré amb Pearl Izumi, he exposat el calçat, Giro i Mavic, al calaix proper Pearl Izumi, he definit, cascs, Cratoni, ulleres, Limar i Oakley, tèrmiques, sense i amb màniga curta sintètiques, totes de Gore. Les jaquetes de cursa de ser Xenon de Gore, i de ser tot haurem de portar sempre tota la proposta d'aquestes que tenim, que d'aquí a octubre quedarà definit a una SOLA proposta, i tant, i tant. 

Està prou bé per ser dia un de l'u, clar que yes!

Des del Mirador del Drac, esperant, exposant de mentre les passes fetes pel què fa referència  equipaments de primavera i estiu 2015. 

Tinc un projecte interessant, que de poder ser us exposaré un cop ja dins d'ell, crec, crec. Vull dir crec que tinc un projecte, és que la carretera m'aterroritza i quan escenifico una aventura relacionada amb ella quedo petrificat, però de ser, de ser, ja us en parlaré, de moment una xocolata desfeta aquest matí ha confirmat la calidesa de la jornada, com? :-)

MTB, MTB, MTB.

Vaig a fer per reunir a les tres Reines Campiones del Món SOLO 24 Hores de la categoria Single Speed, sota del mateix sostre del Mirador del Drac, oh yeaaaah!, oh yeaaaaah!, oh yeaaaaaah! dues ja les tinc confirmades, em falta una Reina, ella encara no ho sap, que bé, que bé, que bé, no sap que preparo un Festival a SV de Reines WC 24H SOLO SS :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada