Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 05, 2015

Avui, diferent

Hi ha tantes novetats, tan normals, tan diferents, omg, omg, omg.


Avui dins del Drac he coincidit amb un biker, fent el Tintorer curt, he mirat de seguir la seva roda des de Llavaneres, i sort que ha disminuit el ritme perquè el ritme per a mi era molt exigent :-)

Renoi, renoi, renoi, com pedala tothom, i evidentment la coincidència d'avui també. 


Una sortida genial, dins d'una aventura clàssica del Drac, fora d'ell, també, també, i tant, i tant. 

Equipat d'hivern, amb guants d'estiu Hirzl, calçat Giro Privateer amb punteres Mavic. Darrera a la bossa de la Xenon AS i portava els guants de recanvi Alp-X avui de canell curt, i la manxa

El biker amb el que he coincidit anava impecable, però ho tornaré a dir, impecable. Més proper a tardor, la jornada d'avui era càlida, 17,5°C a la farmàcia de Llavaneres cap al migdia, pirates, i calçat d'estiu sense punteres, guants també d'estiu. Anava impecable. 

El seu equip més per la jornada d'avui que el meu, sí, hi ha bikers molt preparats a tot arreu del Món i tant, i a Mataró també. 


Bones converses de bike, de MTB, de geareds, de Single Speed també, de carretera, totes divertides, molt interessants, tant que de tenir previst tornar a quarts de tres, he tornat a quarts de cinc, OMG.

Sense eines, amb aigua, i consumint aquest cop sí aigua, sense menjar, sense incidències. Sense eines, amb llums, apagats sempre.

MTB, MTB, MTB. 

Ara ja fins demà, omg, que de poder ser tindrà Vol de Drac, a un ritme més pausat, i tant, i tant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada