Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 22, 2015

Avui dia dos

Sí, dia 2 del retorn de la Reina, i segon dia de fred intens per a nosaltres, en menor grau que ahir, feia menys fred, però seguia siguent intens per a nosaltres dos, certament.


Sempre entre els 12°C i els 9°C entre SV-Mataró-Vallromanes, la sensació però de ser molt més baixes les temperatures, equipats d'hivern, entre jocs de guants Alp-X de Gore, a on el gorret Assos i el segon protector de cara han vingut però no han participat de la festa.


Les dues bikes perfectes, molt bé les dues, avui un Vol sense incidències, sense coincidències, sense eines, amb aigua sense beure'n, un got de vi, un cafè, una cafè amb llet, menjar, galetes, pa amb tomàquet, tonyina, i formatge, amb llums sense fer-ne ús, amb manxa

Els jocs de guants, els dos venen d'una restauració parcial, el desgast del dia a dia passa factura, i tant.

He anat pensant properes aventures de bike, la què més pesa, la de fer uns dies de bike sense tornar a casa després de cada jornada, caldrà donar-hi més voltes. Tinc les imatges al cap, sí, però no les tinc totes definides, i per tant em cal ordenar-les una per una.


Una jornada més, la segona del retorn de la Reina, avui millor que ahir, cal fer-ho poc a poc, per aconseguir la seva continuitat, i mirar de no recaure, el canell ara per ara després de la visita a l'Andreu, un 10.

Avui més quilòmetres que ahir, i de poder menys que demà. 

Des del Mirador del Drac, mirant de veure quina en portem a terme demà, tenim encara tres dies, n'hem gastat dos de cinc, millor dit de deu, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada