Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 22, 2015

Aventures :-)

De les de casa, m'emociona pensar que un dia hi serem, oi que sí?


No necessàriament a aquesta, no cal, bé ara sí, tenim bons amics als UK, i ja feia anys que no ho escrivia, si la música sona bé, nosaltres ens apuntem sempre, sempre, sempre.

Matí de dijous, Sant Vicenç des de Sant Vicenç, mtb, mtb, mtb

El Sol brilla amb força, molta tanta que a diferència d'ahir avui ens proposa per ser festiu a SV un Vol més complert, veurem, veurem, la Reina respira Vol, jo també. 

http://outsidetimes.com/events/2013-london-edinburgh-london-audax-report-by-dominic-irvine-4570/#jRBCrGWE27b3Hzkr.97

http://www.jimkish.com

Avui des del Mirador, he pensat que ara passat un any i tres mesos des del Mundial de d'Austràlia podria ser un bon moment per retornar a les aportacions de temes de bike que si bé no fan referència a les nostres aventures amb els dos Dracs de casa, sí són lectures del genet de casa, clar que yes!

De fet quan es produeix una variació en les propostes tipus del Blog em comporta abans de valorar si serà positiu, vull dir, el canvi a mono tema sortides de bike des de l'octubre del 2013 va venir donat per considerar que a un espai de Vols de Drac el què segur que ens fa coincidir és precisament les sortides amb els nostres Dracs, i per tant vaig encarrilar cap a aquest corriol tan Single, un sol tema, ara crec que he de seguir amb aquest sender, però lentament veure quines sensacions tinc publicant un altre cop lectures que es creuen en el meu camí, jo diria que cada dia. Penso que no aniré a moltes aportacions d'aquest tipus pel fet que la necessitat que m'impulsa a fer-ho ara és la de compartir algunes informacions que en creuar-se'm m'agradaria un altre cop compartir a The Great Escape MTB. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada