Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 08, 2015

Arriscat però temptador :-)

Avui o demà de matinada, dos moments de Vol a on la fredor, no diré fred, tenen el seu moment, normal, hivern, normal, genet i Drac amb ganes de Vol, però i sempre hi ha un però, veurem a on som d'aquí a una hora, mtb, mtb, mtb.


De mentre pensant-les totes, les del dia a dia, les del Vols, que amb l'arribada de la Nau Insígnia tindran el seu punt de coincidència i a partir d'aquí de ser ja no hi haurà separació, OMG.

Són dies de MTB, divendres tindrem reparació del canell de la Reina a SC, i per tant tindrem Festival de poder ser, una agenda ajustada però oberta sempre a compartir, a la Fonda de SC, oh yeaaaaah!

Després una incògnita el què respirarà la Reina, caldrà estar molt atents a quan i com inicia els Vols, el genet amb interrogants sí, pel fet de dubtar dels Vols abans del trenc d'alba, i tant, i tant, no sé si per fredor, si per un equipament que no fa prou bé la seva funció, no ho sé, o senzillament per la sensació que tinc, que tot camina, i camina molt bé.


Avui veient el Blog, aquest espai de The Great Escape MTB he decidit, hem decidit aprofitant l'ocasió de tornant genet i Drac del Vol d'aquest migdia fer una breu festa a l'hora del cafè, clar que yes!

Des del Mirador del Drac estones d'espera, sensacionals, per l'emoció de veure quin serà el proper tram a dalt del Drac, i quin serà en primer terme el moment de posar-se l'equipament de gala i sortir a gaudir d'una nova aventura. Curiositat per entendre com veurem la Nau Insígnia a l'horitzó a les nits més fosques a on la lluna no ens ajudarà, i a on sense cavallers no tindrem guia de retorn per aterrar al pont de la Nau. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada