Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de febrer 28, 2014

Les flors

Indiquen bon temps a casa.


Per a mi ara l'arribada del descans.

MTB, MTB, MTB.

Gran dia

El dels cinc Dracs.


MTB, MTB, MTB.

Esperant mundialistes a casa seva. 

És a on sóc


MTB, MTB, MTB.

Es poden proposar moltes possibilitats, pensaments, projectes, però l'instant és el que poso a l'imatge, no el d'ara mateix, ara entre cafès de SV, però sí la tònica que presenta el tram de fa uns mesos, vull dir la sensació que comporta veure aquesta imatge.  

Des del Mirador del Drac passant per un espai de descans Single Speed. 

dijous, de febrer 27, 2014

Bona pensada

Millors sensacions, les d'ahir, les d'ahir, perquè aquesta matinada més que bones o males sensacions, el pla ha sigut, les no sensacions.

Ahir però sense ser primera hora no eren quarts de sis, si proper a les set la sortida va rodar d'allò més bé.

Feia un fred interessant, menys que aquesta matinada 6ºC, ahir 7ºC a la riera de LLavaneres a tocar de les set del matí, el dia anterior 9ºC.

La baixada des del punt més alt al Tintorer fins la platja del Passeig dels Anglesos, freda, puc dir que per la Reina aquest cop, molt freda, lluny de la fredor, intensament freda, segurament estàvem peer sota dels 5ºC, he de pensar, he de pensar.

Equipats d'hivern, no de rigorós hivern, jo vaig anar prou bé, la riera de Caldetes, divertida, no el dia que més, però renoi quin fred que hi fa a aquest punt del Vol.

Els llums Cateye-Powerled, aquest darrer sempre a mínims, quasi que no van ser necessaris, pel fet que únicament tot i funcionar durant tota la sortida, necessaris únicament durant la primera mitja hora, vull dir que ara cada cop es fan menys necessaris, també perquè estem sortint a tocar de les set, no de les sis, ni de les cinc, millor, millor.


Darrerament em costa més enlairar el Vol, aquesta darrera sertmana concretament, avui mateix, a on el ritme de posada en marxa dels motors de cop ha quedat aturat, i senzillament no hi ha hagut Vol, per una sensació de tram fet de febrer? no ho sé, és el primer dia des del novembre que l'arrancada no comporta Vol, vull dir que les sis han sigut el punt de partida, és una bona hora per anar preparant l'aventura, però he vist arribar les set, i en cap cas m'he decidit a seguir la rutina dels darrers mesos. 

No passa res, vaig descansar i molt dilluns, em tocava dijous, és a dir avui, però ho vaig fer dilluns, si avui serà un segon dia de descans excepcional té la component positiva que no comporta de fer res, esperes i tens el resultat, que bé, que bé, que bé.

Entra el sol tímidament per les finestres del Mirador, quina sensació més bona, omg, omg, omg

Propostes interessants les del mes de mraç, tot i que ara he de concentrar-me en finalitzar un febrer pel què fa a bike, a dalt del meu Drac, mtb, mtb, mtb

Des del Mirador del Drac, dies de molt de Single Speed. Molt content del què està siguent aquest febrer del 2014, tinc motius, tinc motius. 

dimecres, de febrer 26, 2014

Time to Ride?

Well years ago when I won the 26" UST Crossmark I really didn't think I'd  ever find a use for it. Seriously, why give out 26" tyres to single speeders when 90% of them ride 29ers? Probably a decision made by the same people who give out gear cables and shifters to single speeders.

So the tyre has been collecting dust in the garage for a few years. Given that it's UST it isn't even really appropriate for my old Stumpjumper.

The tyre lay neglected and almost forgotten until...the time was right!


Oh yeaah, that's what we use 26" wheels for. Not a bad use of chain ring plates either.

This was one of two bike part related clocks Phil and I were given last December. The story behind the other clock will have to wait for another time ;-)

So, is it time to ride? Truth be told we haven't been doing much riding here in Canberra. Instead we have been pretty busy doing work on the house renovations, but at least some of them are bike related.

And you guessed it, their story will be told another time!

Time I signed off...

dimarts, de febrer 25, 2014

Pausa

Abans de l'aventura? 


Segurament, segurament, de ser demà, de matinada, molt, perquè demà no puc sortir la mitja hora passada d'avui, o a les sis tocades, o a les sis tocades.

MTB, MTB, MTB.

Trail

Guants i calçat.


MTB, MTB, MTB.

Terraduro

La nova generació, sense cap mena de dubte.


MTB, MTB, MTB.

MX237

Segur que per casa, les.


MTB, MTB, MTB.

O quasi, o quasi. 

MX160

Princeps de la corona Lake.


MTB, MTB, MTB.

MX236

OMG.


En dic un pel fet del temor del fil de la BOA que anava plastificat i aquest saltava i aleshores el cable quedava vist, sense protecció, crec recirdar que el recanvi 20€.

MTB, MTB, MTB.

MX200

No ho recordo amb seguretat, crec que no seguiran com a proposta de gama, crec.


Fa uns dos anys que les segueixo, per a mi, unes de les candidates.

MTB, MTB, MTB.

Pel fet de ser més terrenals, molt més terrenals.

M5

Vistes, les M3, les M1, les M5 al Roc, no sé si del darrer, no ho recordo, sí que les recordo a elles.


MTB, MTB, MTB.


Quina perseverança aquest fabricant.


Propostes com aquestes, abans de veure si van o no, interessants.

M1

Joies sense test, vull dir pel preu, pel que implica de no funcionar, per la manca d'informació, únicament les podem admirar, mtb, mtb, mtb


MTB, MTB, MTB.

M3

Negres, molt, perseguides a casa, millor dit, seguides.


MTB, MTB, MTB.

El nom no deixa passar

Com sona, millor dit no va deixar passar, sense discs, omg, omg, omg.


Ara gaudint de les propostes dels darrers mesos no publicades al Blog.

MTB, MTB, MTB.

http://www.pereiracycles.com/gallery/paulg/pages/IMG_2194.php

English

Geared-rígida, mtb, mtb, mtb.


Com m'agrada aquesta proposta. 

http://www.englishcycles.com/wp-content/uploads/2011/07/lyra7.jpg

Mirant de creuar el riu

Sense propoosar de passar en cap cas a l'altre cantó de la llera.


En el sentit de poder entrar al març enfilats a dalt de la bike. 


El refredat ronda des de fa dos dies per la masia de SV, cal ser prudent, i ahir la necessitat de descansar el punt principal, si vull seguir pedalant he de centrar tota l'aventura a la necessitat de fer-ho descansant més que mai.


Crec que aquest punt l'estic mirant de respectar, pel fet que els resultats indiquen, m'indiquen que si ja sóc a finals de febrer cedint poques o cap jornada a aturar la bike, fora de les de descans, és un bon indicador, si el què volia fer era això, certament, certament.

Que bé que va la Vicious, OMG.

Ara després del cap de setmana em costa de compaginar sortides dins de les sortides, un dia us ho explicaré, el dia que entengui com fer-ho, de mentre exposar aquest fet ja és un pas, un bon pas.

Les dues bikes són al Mirador, descansant, dos Dracs, un genet, una Reina, mtb, mtb, mtb.  

Com es passa de genet a Reina, com de Fada a Fada Reina? un misteri, de seguir pausadament el Blog no però, crec, crec.

Les sortides d'aquest cap de setmana, interessants, pel fet de conquerir dos dies de molta bike, no diré de MTB, pel fet que diumenge anant a Blanes té una sola component, rodadora, molt positiva, pel fet de ser-ho. 


Ahir havia de ser una sortida de bike de matinada, no va ser, de vespre tampoc no va ser, avui però de matinada si que he gaudit d'un bon Vol.

Ha sigut però un Vol de quasi vist i no vist, per les presses, per les presses, com sempre he de seguir una horari rigorós i aquest fet ha marcat el ritme de la sortida, que aquest cop ha sigut frenètic per a mi, pel fet que sortia mitja hora després del què normalment tinc previst. Una sensació inicial de no saber massa bé a on era a primera hora de la matinada, m'indicava primer que el mig dia podria ser el punt de sortida del Vol, el vespre fins i tot, però semblava que la matinda no. Passats els primers minuts, masses, finalment la sortida ha començat a tocar de les set, i el final avui excepcionalment a dos quarts de nou tocats, poc tocats.

Equipat d'hivern, sense coincidències, sense incidències, Cateye-Powerled, aquest darrer sempre a mínima potència, de fet el dia ha sigut el rei de la sortida, no la nit, que ho ha sigut una breu estona, una estona breu però quin bany, omg, omg, omg.


Pel fet d'una lluna en exposició de máxima lluminositat al cel, una imatge que implicava passar sota la seva atenta mirada entre silencis d'admiració, OMG, OMG, OMG.


Quan voles a aquests trams, entre Drac, entre Destructors de Murs, entre Falgueres Màgiques, tot agafa la seva millor dimensió, sempre és una aventura sentir-te protegit per l'Independent, clar que yes.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed, de molt Single Speed.

Califòrnia, també, Maresme, sí

A la tarda nit proposaré crònica del diumenge, i d'aquesta matinada.


Ara però temps de dinar.

MTB, MTB, MTB. 

diumenge, de febrer 23, 2014

CX Lake

Proposta mentre preparo la crònica d'avui.

Orange, Oranga, Orange.


Com m'agraden, des de la seva presentació que les segueixo, mtb, mtb, mtb

No per res, no me les puc permetre, que bé, que bé, que bé, i la VW segueix a on era des del 4 d'octubre, amb el mateix dipòsit, clar que yes.

Nou Vol, bell Vol

A punt, a punt. 


Aquest cop el mar, el mar. 

MTB, MTB, MTB.

Vols desconeguts

Pel fet de gaudir un altre cop ara anys després de les interessants distàncies, ara però en Single Speed.


Ja sopats, hem gaudit de les imatges de la ruta, una protagonista, la Reina, un actor principal, el Montseny, omg, omg, omg.


Ara ja al matí de diumenge, esmorzats, penso, bona ruta la d'ahir, i avui quina proposem?


La molsa, propera protagonista a The Great Escape MTB. 


Ahir, el pas per Sant Celoni, apassionant, les vistes omnipresents del Montseny hi va haver instants que havia de gesticular corporalment per explosionar les sensacions interiors que explotaven dintre meu en ser al Baix Montseny, la sensació de ser entre trams de casa, immillorables. 

Un dinar a casa la mare, un descans perfecte per passades les hores refer el camí de tornada.


El corriol de costat del torrent de Sant Celoni direcció a Vallgorguina, entranyable. Quins colors, quina exposició, quina explosió de colors, a aquest tram, i un cop a dalt al Corredor crec que dels darrers mesos, dels millors instants retinals


La tornada escalant cap al Santuari memorable, OMG.


Parlem mentre escalem si un cop al Santuari del Corredor, canviem la ruta feta d'anada, i ens dirigim de baixada al punt més extrem de casa sense haver de fer un treball afegit, proposar de passar per Dosrius, per la riera d'Argentona et recorda el clima càlid de casa, mtb, mtb, mtb.


Escalar des del Dolmen de Pedra Gentil fins Can Pradell i d'aquí fins al Santuari, de somni. 


Un cop al Corredor, al Santuari, inoblidable, la vista imposa un silenci per gaudir de l'instant.


La tornada des de Dosrius fins a quasi Llavaneres, intensa pel fred inicialment, després únicament per la fredor, l'arribada a casa eclesiastica, pel pas pel campanar de SV.

Ara a una estona de fer el salt del pont de la Nau Insígnia, OMG, OMG, OMG.

Cap coincidència, ni incidència, eines totes, Cateye-Powerled des de mig camí de les pujades al Corredor, a la riera des de Dosrius, a mitja potència, equipats d'hivern, a Dosrius 7°C. 

Els frens R1 necessitaran una revisió, no sé si pels nous discs SLX o per les pastilles de fre, no ho sé, però un soroll xicletós no és la millor referència, en cap cas.

La carcassa, els laterals del Canis no sé si estan canviant, no ho sé, veurem, veurem, vull dir perdent consistència, això, veurem, veurem.


Pensar en ahir, i la imatge escalant de la Reina imposa cada fotograma. 


El fet de gaudir del retorn pausat però progressiu de la Reina és un tram irrepetible dins de l'estació a on som submergits, hivern, hivern, sense cap mena de dubte. 

Buscando cuadro de titanio 650 con adaptador para single speed...caerá?

Lynskey 650 pro sl

dissabte, de febrer 22, 2014

Navegant entre cavallers

De la llum, ara sí únicament de dia, mtb, mtb, mtb.


Ara fent per dinar, clar que yes.

Esperant

A que el Vol prengui la forma clàssica de l'inici, a les prèvies a l'inici de l'aventura, omg, omg, omg.


Curiós perquè ahir la matinada havia de ser 1/2 jornada de MTB, per la nit ser la segona 1/2, no va ser per la breu incidència d'un lleuger malestar per part meva, cert, avui veurem a on sóc, esperar que tot rodi amb normalitat, però avui pel pensament no portat a terme de fer Vol la nit d'ahir tinc la sensació de no haver sortit ahir, res més lluny de la realitat, la matinada va ser, i tant que va ser, mtb, mtb, mtb.

Ara descansant, d'entrada de ser a minuts d'arrancar el Vol, OMG.


Una jornada que proposa de gaudir de l'aventura sense acostar-se a reptes, sí aventura, de fet pensar en els dos Dracs descansant al Mirador, i tot agafa el to més carismàtic propi de l'aventura, clar que yes.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Quin dia, quina joia de dia que presenta la jornada, Llançà nom repetit a casa des de primera hora del matí, tenim un compromís que hem de portar a terme abans de l'abril, i per tant les converses roden sobre com portar-lo a terme, de mentre en parlem el vídeo de la WEMBO 2012 ens recorda de fons, mentre esmorzem, sona la veu d'en Marco sortint del clot fosc del punt més baix de Finale al 2012, dies de molt de MTB.

Els dos cafès del matí, ja han sigut, l'esmorzar també, toca aventura de MTB, sonava la cantarella clàssica dels equipaments per avui, un cop el to és aquest a res de sentir la propera emoció, em tremola el pols escrivint, que bé, que bé, que bé.  

divendres, de febrer 21, 2014

Edoz

Hi ha tantes propostes, omg, omg, omg, que bé, que bé, que bé, poder gaudir-ne, mentre faig cinc passes enrere, per mirar de recuperar les sensacions per poder arrancar els Vols.


MTB, MTB, MTB.

http://edozbicycles.wordpress.com

http://fixedgeargallery.com/events/2013NAHBS/index.html

Firefly

Seguint la senda dels fabricants emergents.


MTB, MTB, MTB.


http://fireflybicycles.com/recent-builds

Després de mesos de no publicar les aportacions dia, ara cercar-ne de puntuals un exercici molt gratificant, com m'agrada compartir a The Great Escape MTB.

La pluja ens ha marcat el to de la nit, jo per una lleugera indisposició, ara prudentment aturat, neguit, emoció per les primeres exposicions a mar obert de la Nau Insígnia, ara descansant després d'un dinar que queda definit amb un mot, fascinant, omg, omg, omg.

Moltes ganes de repetir Vol dins de la foscor de la nit, però moltes, no sé però si serà millor recuperar-me a casa descansant, o millor fer-ho a dalt del meu Drac.

Oxidació, no

Propostes de color conegut a casa.


MTB, MTB, MTB.

http://stijlcycles.com/custom-bikes/ol-man-scratch/

http://www.bikerumor.com/2014/02/13/road-to-nahbs-2014-stijl-cycles-new-loco-machine-brings-something-completely-different/

http://chirosangaku.tumblr.com

Un bon present per abans d'anar a dinar, mtb, mtb, mtb.


Un Drac, 1/2 PRG

Avui la matinada ens ha proposat deixar-la quasi passar sense tocar-la, sí, sí, com sona, si bé, des de les cinc tocades la música sonava a Vols de Drac des de SV, no sé el perquè el batre de les ales dels dos Dracs era lent, com si no haguéssim d'enlairar el Vol des de la Nau Insígnia, aquest fet a les sis poc tocades em desconcertava, vull dir que els darrers mesos no sé ni el com ni el perquè de dormir a pedalar era en un tancar i obrir d'ulls, avui no era així, segur que estic influenciat per l'aturada d'ahir a on volia sortir i havia de descansar.


Havia de descansar ahir perquè avui rodés millor que tota la darrera setmana, que ha sigut el què ha passat aquesta matinada, ni més ni menys, perquè avui semblava que la bike, lenta sí, però anava sola, o això semblava, descansar a un tram de tantes sortides continuades, té aquest punt dolç de sensacions bones, a on per sort, pel fet de rodar sempre molt lent gaudir del Vol després d'una jornada de descans té i més si cau en divendres a on entre Vols únicament hi ha una jornada de matí, un to extraordinàriament de Festival de MTB Single Speed.


Ara per la nova evolució del nostre dia a dia, les matinades tenen la component desequilibrant de la presència de la Reina, no sempre certament, però ara en coincidir, com avui, el color de Vol ha canviat, mtb, mtb, mtb.

Passar pels Pas dels Destructors, notant la mirada de l'Independent, sortir de casa sentint la presència de la Fada Reina,  protegint el pas de la Reina, té una component diferent, ja és això, ja és això. 


Cap dels tres dies entre incidències, cap dels tres dies entre coincidències, crec, sempre amb els estris necessaris, els llums Cateye darrera, i a mínima el Sigma baixant, equipats per a 10,5ºC, no d'extrem hivern. 

Dic matinada, però les set no la consideraríem matinada, sí les cinc tocades, sí a tocar de les sis, clar que yes.


Les Falgures Màgiques silencioses amb el pas de la Reina, per a mi, això, un misteri el perquè d'aquest silenci, OMG.

Ara esperant esdeveniments, després del programa del Festival de dinar, a on del vi en Josep està fent el que toca, i el cuiner cuinant l'exquisidesa inciada ara fa set dies, omg, omg, omg, després amb la caiguda de la llum veurem quin és el darrer tram de la jornada.

Dracs, Dracs, i més Dracs, des del Mirador, dies de Single Speed. 

Fem un cafè?