Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 02, 2014

Sense foscor

Pel fet de fer tres dels quatre punts necessaris per sortir a fer el Vol abans del trenc d'alba. 


El primer mirar de sopar lleuger, un sopar de fàcil digestió, el segon anar a dormir d'hora, tercer posar el despertador de Dracs, quart quan aquest sona que la primera pensada sigui obrir els ulls i res més, no com avui i ahir que els obro i aturo el so del despertador. Després de fer-ho la sensació és molt bona per les hores de descans que venen, les mateixes que dura fer el Drac.

Fer-ho, no fer el Vol de matinada comporta un dubte, si hi haurà Vol, també descansar, també comporta descansar, aquest darrer punt per a mi és més important que rodar, sí, sí, jo sense descansar ja puc haver rodat durant mesos que a l'hora de posar a sobre de la taula tot aquest temps invertit la meva resposta és nul.la, com sona, com sona. I no vull dir descansar al darrer dia a hores del la cita de MTB, si no descansar a aquests mesos abans d'aquesta. Això no implica que sempre descansi bé, no, a les prèvies a unes Guilleries alguna vegada dormia dues hores, altres vuit, no sempre pots decidir descansar, i aconseguir descansar, però si el propòsit hi és, amb el temps i molta, molta voluntat, disposant d'aquest temps podem arribar a portar les coses a bon port, podem, podem, però com tot és menys important el fi, siguent l'objectiu, i tant, però per a mi un cop definit aquest és més enriquidor com es fa l'anada cap aquest, per a mi, per a mi, per aquest motiu a casa tot és tan lent, he de pensar, he de pensar. Normal, per a mi el fet d'arribar és una qüestió de segons, de minuts, en canvi marcar la ruta, i decidir anar-hi mai és una qüestió de segons, ni de minuts, ni d'hores, no faig res a hores, sí a mesos de ser una urgència, i sempre tot va a anys vista. És que a dies i setmanes, en dic el dia a dia, en dic immediat, mot que no m'indica ni el segon, ni l'hora, mtb, mtb, mtb

Els genets i els Dracs origen d'aquesta història, que serà de poder ser, una història immensa de poder gaudir de la càlida responsabilitat de ser al pont de la Nau, a on en ser-hi, un cop la Nau Insígnia ens porti, em costarà cercar els mots per compartir-ho al Blog, em costarà sí, però la voluntat hi és, pel fet de ser-ne aquest espai, els seus continguts, i per tant genets i Dracs, els motors de la construcció de les corones de granit energia impulsora de la Nau. Escric i mentre ho faig tinc una esgarrifança, en veure la imatge en ser a dalt del meu Drac i poder gaudir de la visió a distància de la Nau, omg, omg, omg

Les Falgueres Màgiques amb la seva poció màgica de l'oblit, ara ja sé perquè a SV hi ha una invasió de Falgueres Màgiques portades pels sospirs d'Olzinelles, és per aconseguir que genets, Fades, cavallers, Destructors de Murs, cap recordi perquè, i per aquest motiu amb la vinguda dels genets a SV les Falgueres Màgiques hi són de forma massiva, ara ja sé del perquè del fer de Fades i cavallers, passives, passius, dins de les corones de granit, separats per elles, guardats, protegits pels Destructors de Murs, no són carcellers, són protectors, protegeixen els elements constructors de la Nau Insígnia. Elles, les Fades, saben per les llegendes, de l'existència dels cavallers, ells, els cavallers, saben de l'existència de les Fades, per les llegendes, aquestes, les llegendes són les que la poció de les Falgures Màgiques minva, deixant en sospir el què Fades i cavallers tenien com a somni comú, coincidir.


Des del Mirador del Drac esperant el migdia, ara entra el Sol per les finestres del Mirador, i aquest és un dels millors indicadors, OMG. 


El pronòstic de ser, no pot ser millor, Sol, una temperatura prudent, ara faltarà que les ganes de Vol hi siguin, hi siguin. 

MTB, MTB, MTB. 


Fem un cafè? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada