Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 18, 2014

Sense força i amb ganes de Vols

Com sona, com sona, a les cinc de la matinada la reacció ha sigut la de Vols, passats uns minuts també, però havia en primer terme de coordinar la sortida de casa de la June, i després proposar Vol, així pensava que havia d'anar i així ha anat.

Mentre sonaven les sis al campanar de SV jo feia la darrera aportació, de fet hi ficava la darrera imatge, la d'abans de sortir de casa, a on pel pronòstic de 7ºC m'he equipat amb la tèrmica de Merino d'Endura de màniga curta, la jaqueta la Fusion AS, per tant sense eines, i sense manxa, sense segon joc de guants, amb els guants Alp-X llargs de canell, culot Mavic Echappée, mitjons Endura d'hivern, botes Lake MX140, protector de cara i coll, i gorra Spok. La realitat és que a la riera de Llavaneres, 12,5ºC a un quart de set del matí,  i jo equipat per a 0-12ºC, bé per proximitat a la màxima no he patit calor fora de la primera mitja hora als primers metres en direcció a Santa Mònica. 


Un altre cop entre Fades, he fet aturades per una Lluna magnífica, per mirar de congelar l'instant entre Fades, amb la seva llum, la de la Lluna, omg.

Passada la primera mitja hora, potser més, ja no tenia la sensació d'anar frenat, que hi anava segur però el pensament volava per altres barris. 

Una sortida a on després dels primers deu minuts ja anava agafada de la mà de la pluja, he passat Llavaneres amb un pluja de més a menys, fins el punt que un cop he deixat enrere el poble la pluja tampoc m'ha seguit.


L'instant entre llum i foscor impossible de poder detallar fidelment, la imatge ajuda molt més a poder-ho compartir. Moltes pensades a dalt de la bike, de bike, bike i més bike, sí, i he de veure a on em porten, perquè totes però totes molt atractives. 

Ara després d'aquest primer Vol, cal quedar a l'espera de veure quines són les properes sensacions per poder gaudir o bé de més aventures a dalt del meu Drac, o bé per seguir descansant.


Passades les hores,  després del Vol, el Sol brilla com feia dies que no ho feia, i des del Mirador del Drac a SV, un bon cafè, i molta, molta calma per afrontar una jornada brillant, pel contingut, sí, i pel Sol, per ell també, per la seva llum entrant per les finestres del Mirador, sense ell el dia no tindria la intensitat que necessito per gaudir, gaudir, i gaudir de l'aventura de ser-hi. Ara en to de llum, aquesta matinada en to de foscor, omg, omg, omg. Un Destructor, sense dubtes sense veure'l sé que és l'Independent, a on he tastat que no va sol, el Destructor Independent no va sol, OMG.  

De les corones de granit no han sortit les Fades, ni els cavallers, aleshores fora d'elles, lluny d'elles, únicament hi ha el Destructor Independent, i la Fada Reina, la resta de Destructors de Murs tots, cada un d'ells estan protegint les corones de granit, sense excepció, no sé perquè, no és una ordre dels genets, en cap cas, sí un fet que els honra per la seva devoció a protegir les Fades de la Foscor i els cavallers de la llum.


Les Falgueres Màgiques sempre presents a aquesta estació que ja es prepara per cedir el pas a l'hivern.

Dies ara ja sí de Single Speed des del Mirador del Drac, bona percepció, com aquesta matinada la jornada pinta molt bé, i els ànims de Vol en són els protagonistes, i de seguir així seguiran els Vols dins de la jornada.  I de no ser, no passarà res, un reinici dels Vols també el puc llegir en clau prudent, i després d'un dia de MTB aniré a per un segon, oh yeaaaaah!

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada