Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 04, 2014

Nit i pluja

Totes les Fades les Reines del moment, mtb, mtb, mtb.


De fet avui per una temperatura de 11°C a la riera de Llavaneres a tres quarts de sis i de set, jo hi anava equipat d'hivern, no extrem, portava la jaqueta Xenon AS de Gore, la tèrmica de Rapha sense mànigues, això ja indica que d'hivern, sí, però no d'extrem hivern.

He rodat sempre amb els guants Alp-X llargs, que bé que van. Això sí no poden veure temperatures inferiors als 5-6°C, en cap cas pel què fa a mi i prou, evidentment.

He obert la porta de casa, i terres molls, però la pluja no hi era, i no hi ha sigut fins als darrers vint minuts de la sortida. Avui un vent fresc, no fred, m'ha portar a quasi tota la sortida, curiós però entenedor, clar que yes! 

El mar no estava tranquil, com jo, tampoc res més, no diré que estés enfadat, no, com jo que no ho estic, i per aquest motiu es passava bé pel passeig matítim de Llavaneres.

Avui superar la zona d'obres de la riera de Llavaneres un repte, i tornant no l'he fet, ni tampoc la variant d'ahir pel fet de no rodar sobrat, i per tant prudent per mirar de no fatigar. 

Sense eines, amb manxa, sense incidències, ni coincidències, amb llums sempre, Cateye-Powerled, aquest a mínims, sense beure, amb aigua, sense menjar. 


Les pensades rares s'han volatilitzat en veure l'entrada tímida dels cavallers de la llum, OMG. 


Les pensades genials han esdevingut en veure com les Fades donen pas a l'entrada dels cavallers. 

Des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada