Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 02, 2014

Entre Dracs, immensitat

Un mig dia sense haver de posar en marxa els llums, ni Cateye que torna a funcionar després del bany de dissabte, ni Powerled, que no ha fallat mai, ni amb calor, ni amb fred, ni amb pluja, mtb, mtb, mtb


La sensació de fredor, no ha quedat confirmada pel pas per la riera de Llavaneres a l'una tocades, en cap cas, a 17ºC no hauria de dir fredor, bé aquesta era la sensació.

Sense incidències, sense coincidències, sense menjar, amb aigua, sense beure, sense eines, amb manxa, esperant, sense res més, esperant, i és una espera dolça, oh yeaaaaah!


La Reina està a punt d'entrar a zona refredats, a punt, una nit a les quatre de la matinada desperta, no ajuda molt a sortir avui, ni a gaudir d'allò més a dalt de la bike, al primer tram, al primer tram, sense Sol, però al darrer, avui sense volar dins del Drac, per no cercar desnivell, tot ha rodat dins d'una certa normalitat.


Single Speed, l'ombra així ho diu, sembla, sembla, és que jo perquè ho escric doncs en cap cas m'adono que sigui així en el dia a dia. 

En conjunt avui l'equipament de 10/10, i sí a 17ºC equipats de tardor-hivern. Com ens estem tornant, bé de fet ja fa anys que ens costa el tema del fred, però normalment ens passa rondant els 5ºC no amb15ºC.


Equipats de tardor-hivern, calçat i guants d'estiu, no així el segons guants, aquests de tardor, i que a Mataró els he portat una estona. Després però he tornat als d'estiu, i ja així fins a casa, també és veritat que el Sol ens ha portat fins a casa els darrers quasi vint quilòmetres.

Com tornava a picar el mar al passeig, OMG

Des del Mirador del Drac, avui un dia de transició a casa, pel fet de ser just a límit d'aturar els Vols, per la prudència d'ara fa uns dies per mirar que jo no hi entrés, i ara per la prudència de mirar que no hi entri la Reina, tot i que no sé si hi serem a temps, he de pensar que sí, oi que sí? :-)


Fa una estona, no feia tant que havíem arribat d'anar en bike, dinàvem a tocar de les quatre, justets per tornar al rigor de la jornada, la visió era aquesta des del Mirador del Drac, i he de dir que amb dies així m'adono una vagada darrera d'una altra que els Vols són pels genets, pels seus dos Dracs, motor de la Nau, motor indiscutible de la Nau. No us dic de fer un cafè, o sí, o sí. 

MTB, MTB, MTB.

De la jaqueta, tornant al bany de dissabte, el tema coll d'aquesta ja hi he posat remei, a la bossa inexistent del darrera de la Fusion AS de Gore, també, ja tinc bossa del darrera, o sigui l'aigua ja no entrarà pel coll de la jaqueta, i portaré manxa, el cap tampoc se'm mullarà, també he fet un salt i passo d'AS a GT, i en darrer terme ara falta determinar què cal decidir pel tema turmells de les botes, i pel tema pirates en la posició més alta del pedal perquè l'aigua no llisqui per sota del pantaló curt Madison Waterproof fins al cul, en condicions de no fer fred, perquè per fred ja tinc el culot d'hivern Pearl izumi impermeable llarg, que el què no solucionen és el tema turmell-botes, però sí la caiguda de l'aigua cap al cul.

Va sí, fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada