Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 08, 2014

Em costa avui

Decidir la ruta a fer, OMG. 


He fet el manteniment mínim de la bike, dic mínim perquè les pastilles de fre estan al seu tram final, sí, crec que és pel fet de ser orgàniques, a on sota la pluja dels darrers dies han donat el màxim de prestació però també han patit un desgast important, les orgàniques crec són les més estables tèrmicament, i no tenen la variació de rendiment de les sinteritzades mentre no agafen temperatura, però les primeres es gasten més ràpides que les segones, de fet els R1 de la Betty únicament utilitzen les segones, les sinteritzades, no per la duració, si no pel seu bon rendiment passats els primers minuts. 

La cadena de la Vicious, cansada, veurem, ha fet una bona estirada, ara falta com amb les pastilles de fre deixar-la gaudir del seu darrer tram de vida. 

Líquids segellants dels pneumàtics no els he mirat, però el fred és amic de la seva duració, i per Fort William ara fa menys de dos mesos vaig fer la darrera reposició. He de pensar que estan bé, he de pensar.


Avui és un dia Cap de Creus, la June descansa aquest mes a SV des d'ahir, i per tant podria carregar el Drac i fer el Vol per aquesta zona amiga, però el factor local avui pesarà, és veritat que 120€ de gasoil necessaris no ajuden a fer el pas, però d'haver-hi més energia als meus dipòsits aquest, el gasoil no seria una barrera insuperable.

Són dies de MTB per el genet no per la Reina, que necessitarà d'uns dies més per començar a poder pensar en els Vols previs del Festive 500. 

MTB, MTB, MTB.

Sempre necessito una estona d'impàs un cop fet el manteniment i l'inici del Vol. A vegades aquest impàs dura 24 hores :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada