Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de desembre 05, 2014

El mar avui

I un lleuger vent són els  protagonistes d'aquesta matinada. Pel fet que avui el Drac no ha sigut, si més no en la seva totalitat, perquè he decidit evitar-me haver de superar la zona de les obres a peu d'ahir, i per aquest motiu Mataró ha sigut el destí triat.


Una anada molt ràpida, certament, per un pas per la riera de Llavaneres a minuts de tres quarts de sis a 9ºC, de fet sempre o quasi he rodat amb aquesta temperatura, perquè a Mataró indicava la mateixa, anant i tornant, i excepte per tornar a SV des del Colon la resta de la ruta sempre rodant quasi a peu de mar, únicament ha condicionat la sensació de fred, el vent. 

El mar avui estava contrariat, no sé si perquè avui fa bon temps, i ell no en volia, o perquè el lleuger vent no venia per on ell esperava, el fet és que no feia mala mar, però tampoc puc dir que estés tranquil.

El vent avui anant a Mataró no ajudava a pedalar, he de pensar que la sensació de fer més fred que aquests 9ºC ve de rodar amb vent.

Sense incidències, sense coincidències, sense eines, amb manxa, amb els llums Cateye-Powerled sempre en marxa, aquest darrer a mínims, m'he deixat el bidó d'aigua al portal de casa, com sona, com sona, dins d'un ritual nou que estic posant en pràctica d'arrancada dels Vols, i un dels resultats és clar, m'he deixat el bidó, menjar, cap. 

La Vicious un 10, millor dit dos 10, millor dit tres 10 :-)

Tornant de Mataró la millor sensació, de voler ser a dins del Vol, és que ahir baixant una part del Tintorer lllarg no sé perquè però durant uns breus instants vaig pensar,  que no sé si podria seguir repetint Dracs, no ho sé, després al Passeig dels Anglesos tot va tornar al seu lloc, aquesta matinada sempre he tingut aquesta bona sensació, i mai la primera, descansar bé a la nit hi fa molt, clar que yes!


Un cop a la riera de Caldetes, després com ahir anant fins a la darrera platja per mirar d'arribar fins l'Hispània i tornar a mig camí sense poder-ho aconseguir, pel fet d'estar tallat aquest pas per l'aigua de les darreres pluges, i finalment  tornar cap a SV pujant per Milans, i un cop al poble he passat pel un dels llocs on venen pa, que no pel forn de pa, aquest estava tancat, dels tres punts de venda a on ho tinc bé per agafar pa l'únic que tenia obert a dos quarts de vuit tocats del matí, a aquest darrer he agafat una barra de pa, no hi havia res més, i directament cap a casa.

Va que exposo més rituals; arribar a casa, equipat passo un drap humit per les botes lake MX140, també per tot el culot Mavic Echappée, i finalment per la part baixa del darrera de la jaqueta Xenon AS de Gore, tot això sense treure'm aquest equipament, ho faig amb tot posat. En segon terme hauria d'haver netejat exteriorment el bidó d'aigua, però com que aquest avui ha fet festa, no ha calgut. Entrar i posar els peus a la safata de plàstic que tinc específica per les botes, que ja deixo a l'entrada quan m'equipo per iniciar la ruta, treure'm les botes sense mourem de sobre de la safata, i posar-me les sabatilles de casa, casc fora, al seu lloc, guants fora, al seu lloc al costat del casc, i també el segon joc de guants de darrera de la bossa de la Xenon, també al costat del casc, a sobre del casc avui no hi ha descansat la gorra Spok, anava de pet a la rentadora, la manxa i les ulleres Limar photocromàtiques al mateix espai, no el del casc i guants, si no al seu específic, la jaqueta amb el bidó, la primera estesa darrera amb el seu penjador, i el bidó a la nevera molt i molt freda. Guardar la bike al seu lloc, al Mirador del Drac, i aturar el Strava un cop fets tots aquests passos, idear un títol per la sortida Strava, i guardar l'exercici, d'aquí de pet a la dutxa :-)


Des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed. Quines imatges d'aquesta matinada. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada