Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de desembre 10, 2014

-2,5°C


A Granollers, i 5°C a SV a tocar de les dues de la matinada, com avui perquè tocava descans aprofitant un vent intens, demà de matinada no hi haurà Vol, per l'hora que ja és, i pel fred que miraré d'evitar, sí, sí, aquesta matinada he pensat que amb el fred de fa dos dies de Dosrius ja n'he tingut prou ara per ara, crec, crec.


Demà de ser, Vol sense Fades, per tant sense foscor, mtb, mtb, mtb, de ser serà entre cavallers de la llum i entre Falgueres Màgiques, sense poció, sense poció màgica per a mi.

Ara des del Mirador del Drac contents per com ha anat tot aquesta tarda-vespre, OMG.

Esperant l'arribada de la nova jaqueta, per decidir els darrers equipaments pel propera primavera-estiu 2015. I de no fer-me el pes la jaqueta tinc un parell d'alternatives seleccionades, les dues de carretera, no de MTB com la que està venint, veurem, veurem. 

També necessito recanvis, i components de bike, per exemple bateries XL, dues, pels Powerled, rodes noves ara ja sí per la Vicious, i una llista que tinc pendent que ja us aniré exposant, ara primer tancar el tema equipaments que sembla no voler posar punt i final. És que estic trobant propostes tan interessants i funcionals que vull aprofitar-les totes dins de les nostres limitades possibilitats, per aquestes, pel fet de ser tan limitades val la pena aprofitar les bones propostes. De fet tot són avantatges a dalt dels Dracs el què comportarà fer un esforç ara fent venir els millors equipaments possibles d'estiu dins d'aquesta estació de tardor, i de ben segur que també dins de la d'hivern. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada