Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 04, 2014

Yes, Drac

Un segon Drac, un xic diferent per la pluja, intensa passats els primers deu minuts.


Aquesta matinada mentre es feia el primer cafè, he agafat l'equipament de tardor de la caixa dels equipaments d'hivern, culot Assos pirata d'hivern, jaqueta Assos Intermediate, té la particularitat que la part frontal del pit no la dels braços, és paravent, i guants Gore Alp-X curts, he decidit agafar aquest equipament pel vent, no per una sensació de fred, si no pensant en la baixada des del dalt de tot del Tintorer fins a la platja. 

La sorpresa ha sigut en arribar a Llavaneres, perquè mentre anava pensatiu direcció a la riera de Llaveneres, m'ha semblat que espurnejava, i sí la pluja ha arribat, i encara ara segueix. Per prudència entre l'equipament esmentat abans de sortir he agafat la Xenon de Gore, i si bé he tingut un primer pensament d'utilitzar-la, no ha sigut fins ser proper a Santa Mònica que l'he utilitzat, plovia sí, però he esperat uns minuts abans d'utilitzar la Xenon. Després però fins a casa amb ella, perquè la pluja no ha parat de ser present durant el Drac d'aquesta matinada, sempre abans del trenc d'alba, o just a tocar.


No he fet el clàssic Drac, per evitar el Passeig dels Anglesos sense poder-me arreserar del vent i la pluja, i he decidit anar tornant per una via alternativa.  

Amb eines, amb manxa, amb bidó d'aigua, beure 300 ml aprox. menjar, cap, sense incidències, sense coincidències, a 18° a les 6 en punt del matí a la riera de Llavaneres. 

Quants pensaments Fort William, OMG.

Des del Mirador del Drac, ara ja amb el meu Drac un altre cop a punt pel proper Vol.

MTB, MTB, MTB. 


Fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada