Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 11, 2014

Sota la pluja

Hi ha les Fades, sota la pluja hi ha els cavallers de la llum, entre ells, les dues corones fent de murs de protecció, sobre d'ells, els Destructors de Murs, i per sobre de tots, la Fada Reina, i el Destructor Independent, OMG.

Dracs, genets, i Reina tots volant, tots, sobrevolant la Nau Insígnia, donant voltes per sobre d'ella, o en el seu defecte sempre veient-la a l'horitzó. 


Molts nervis dels bons, molta emoció, mtb, mtb, mtb


Un Vol, el d'aquest migdia de molta qualitat, el de matinada també la té però perseguint objcetius diferents, a on ara fa una estona la pluja ha marcat el to, sense intensitat, millor, però present quasi tota l'estona que ha durat la ruta. Curiós, matinada destapada, migdia tapadet.

Avui durant la segona sortida les sensaciones sense ser les millors, sí tenien el to de les bones sensacions a dalt de la bike. Quan tinc aquests ímputs positius és hora de no canviar res, de no fer canvis.

Som dimarts, el cel resta totalment tapat, plou intermitentment, ara ho fa, jo penso en primer terme en la matinada, entre les dues torres, ara des de la finestra del Mirador, des d'una d'elles miro el bosc, la pineda, i la pensada sempre és sense veure l'horitzó, per les torres, per les torres.


Equipat d'hivern, 100% d'hivern, com a la matinada, sense els guants Endura Waterproof, amb els Alp-X de Gore, la Reina de tardor, la seva tardor, mix d'estiu-tardor, des del punt més alt als Tintorers fins al punt més baix a nivell del mar, sempre amb la Xenon de Gore, els guants Giro d'hivern nous durant tota la sortida, també el protector de cara i coll marca de la casa des del darrer hivern. La temperatura 16ºC a l'una tocades, i la mateixa una hora després sempre a la mateixa riera de Llavaneres. Sense aigua, sense eines, sense incidències, ara ja sí sense elles, cadena tensada, fre, substituit el líquid va perfecte, sense menjar, sense llums, bé millor dit amb llums, però no en marxa.

MTB, MTB; MTB. 


Fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada