Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 09, 2014

Sonen les 9 al dia 9

Al campanar de SV, omg, omg, omg.

No sé massa bé que dir, sí que la felicitat és el medi per on navega avui la que de ser en direm la Nau Insígnia.


Quin inici de jornada ahir, inoblidable, quin inici de jornada avui, el primer cafè d'avui ja ha caigut, fem un cafè?

Ahir una aventura, sense perseguir-la segurament molt per sobre de la categoria d'èpica, no és rellevant, no la perseguíem, no la perseguim, ara únicament, i el cos resta tremolós, fer honor als que no hi són i que jo únicament vull, voldria que això fos possible, que visquessin aquest època que tenim el privilegi de compartir, no és important res que faci referència a objectius, en cap cas, sí compartir el moment, OMG.


Entre Homes del Montseny, tres, una Reina, entre nosaltres les Fades de la nit, per l'entorn, misteriós, romàntic, la Reina de les Fades, com el Destructor Independent, no deixo de pensar en les corones de granit, quin instant, quins instants.

Anant cap Arbúcies rodant entre senders, mirant d'evitar en lo possible les carreteres una visió, des del darrera, des del darrera veig a l'horitzó la demanda silenciosa, i sense aturades hi fem camí. Passades unes cinc hores fem el segon esmorzar, s'obra molt la gana després d'assolir aquest instant, Can Sitre el lloc d'entaular-se a una conversa de mtb, mtb, mtb

Que emocionant, temes de MTB, de projectes de MTB, d'aventures de MTB.

A on tenim per fer, hi som, sembla senzill, en cap cas, en cap cas, escoltar propostes per a participar a projectes no vol dir que sigui aquest l'objectiu real que escoltem, oi que no?

Per favor, per favor, per favor, de cinc de la matinada, a cinc de la tarda, entre mig un esmorzar al peu del Montseny, què més podem demanar?

Equipats de tardor, culot Assos pirata, jaqueta Assos Intermediate, tèrmica Rapha sense mànigues, a intermitències la jaqueta Xenon, mitjons Endura d'hivern, calçat Giro Privater d'estiu, guants Endura Waterproof a estones coincidents amb la Xenon, guants d'estiu Answer, protector per la cara i coll, gorra Spok, casc Cratoni Terron, ulleres Limar photocromàtiques, beure, clàssic per esmorzar, aigua, gasosa, vi negre de la casa, tres cafès, i un bidó de 750 ml d'aigua per tota la jornada, pa, truita d'alls tendres, mig entrepà de formatge, tomàquet i gall d'indi a les set del matí, i el segon mig entrepà als darrers deu quilòmetres direcció a SV, llaminadures, fruits secs, fruita deshidratada, amb eines, amb manxa, sense coincidències, incidència, el fre del darrera s'ha mort, no són les pastilles, a 14°C a les cinc del matí a la riera de Llavaneres, a 9°C a les set ben tocades del matí a Sant Celoni.


Ara des del Mirador del Drac, penso en com estàvem de cansats ahir a la nit, OMG, OMG, OMG. A quin espai vaig creixer abans de neixer, sóc molt però molt afortunat.  Ara tot roda d'allò més bé, oh yeaaaaaaah!

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada