Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de novembre 07, 2014

R2X

Rodar rodó, lluny de les bones sensacions d'abril, o de febrer, certament, certament, però similars de fons, és un pas positiu, molt positiu.

Avui el termòmetre indicava 3ºC, no ho sé, ahir indicava 5ºC, és cert que ho indicava a les 5 del matí, i també pronosticava per avui 10ºC a les 6, i crec recordar que 9ºC per ahir aquesta mateixa hora, i pel pas per la riera de Llavaneres coincidia la temperatura a les 6 del matí. Avui el mateix, indicava un pronòstic de 10ºC a les 6 de la matinada i a tres quarts a la riera de Llavaneres marcava 10ºC, una hora després es mantenia, i sí es mantenia.

Per aquest motiu pels 3ºC que marcava incials m'he equipat d'hivern, no extrem pel pronòstic 7ºC més alts d'una hora després, sí de fred, tèrmica Merino d'Endura de màniga curta, jaqueta Xenon de Gore, mitjons Endura d'hivern, botes Lake MX140, guants Endura Waterproof, i per fer part dels Tintorers Alp-X de Gore curts, sense protecció pel vent, protector per cara i coll, ulleres Limar photocromàtiques, i casc Cratoni Terron. Baixant una sensació de fredor, escalant una sensació d'escalfor un xic alta, jo diria que és un bon mix, mtb, mtb, mtb

Les dues torres, OMG.

La Nau Insígnia va ser la protagonista de fons ahir, i tant, i tant, avui també, les torres indiquen el to, oh yeaaaaaah!


El Destructor Independent torna de la foscor, torna de la llum, i preserva la distància de les corones de granit engranades entre elles en armonia, Fades i cavallers a cada una d'elles, esperant, pacients, sabent-se motors d'impulsió de la Nau, omg, omg, omg. Les corones de granit, llar en origen dels Destructors, el granit, el granit, impulsaran la Nau Insígnia a navegar amb o sense vent pels Continents, proposant missatge de sumar, sumar, i sumar. 


Mentre escalava avui pel Tintorer podia acaronar les fulles dels matolls baixos, ara sí, fa tres dies els esquivava per mirar d'evitar la seva humitat, la seva elevada acumulació d'aigua, avui no, avui eren més amigues que mai. 


Ho dic per les Falgueres Màgiques, portadores del missatge de l'oblit, i que de ben segur aniré esbrinant perquè a genet i Drac no ens fa aquest efecte, perquè després de mesos de no coincidir-hi al Montalt ara a Milans fetes presents cercant la coincidència ara passats aquest temps breu, etern,  la sensació és la de ser al segon dia consecutiu després del darrer.


L'horitzó imposa a miuts d'entrar a casa, entre les dues torres, he de confiar que amb elles, he de pensar, MTB, MTB, MTB.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, de mentre, ara sí, de mentre, esperant que consolidi el tram de 100 Dracs, de poder ser, de poder ser, clar que yes! 


Fem un cafè?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada