Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 19, 2014

Picar pedra

No és important la muntanya, si ho és, en cap cas, o sí, però pel fet no ho és d'important, ahir va ser un dia Nau, Nau Insígnia, el tram sembla marcat abans de passar-hi mai ningú, el fet torna a ser que el pas nou no és un pas nou, per a mi sí, però no es nou, d'altres abans el van fer com a nou també, aleshores?


Ho dic pel fet de si bé ahir no hi va haver Vol, sí que hi va haver novetats de bikes, d'equipaments concretament, i tant, i tant, i com ja ve siguent freqüent darrerament va comportar d'una arribada d'equipaments, i un retorn aquest cop parcial dels mateixos per una talla incorrecta. 


Com sona, com sona, aquest cop no era Mavic, vull dir, en aquesta ocasió el patró de talla que indica la botiga no es correspont amb la talla que m'ha arribat. 


Ara un cop feta la devolució segueixo cercant ja no aquests mateixos equipaments en la talla correcta, que vindran, si no d'altres que sí que han arribat bé, tant que en vull fer venir més, i perquè no millor.


Necessitem equipaments nous d'estiu, no tots han de ser nous, jo aquest estiu ja n'he fet venir una llista prou llarga, en aquest cas de culots d'estiu, Mavic HC, i Pearl Izumi Elite els protagonistes, a l'hivern passat els mallots d'estiu Pearl Izumi Elite, i ara la gama que ha arribat d'estiu és la de Pearl Izumi la PRO, és adir un punt per sobre de la que ha vingut fins ara. He de dir que el nivell de detalls de la PRO és significativament més alta, de més qualitat que la que presenta l'Elite. M'he decidit per la PRO per la badana, i amb els HC em passa el mateix, aniré de poder, a la Infinity o Helium perseguint badanes més primes. 


A minuts del proper Vol, sota una calidesa que ha de permetre seguir dins de la prudència, ser entre Vols, el món no para de girar, sí, més o menys sobre si mateix, per això, per això.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada