Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 24, 2014

La calma

Abans de la tempesta?


Avui la matinada lluny del Vol, el migdia però agafat de la mà del Vol.

Tranquil aquest, dolç, ple de bones sensacions de MTB, no pel tram, sí pel fet de rodar al migdia.

Els migs dies OMG

Equipats d'estiu, únicament per uns pirates de sortida de primavera podríem veure que no es primavera o estiu, avui sense manegots, amb la Lite a una de les les bosses del mallot, amb tèrmica d'estiu, sense eines, amb manxa, sense incidències, sense coincidències, amb llums, apagats, amb aigua, sense beure, sense menjar, a 23ºC a quarts de dues de la tarda, i dins d'aquesta climatologia, una lleugera i intermitent pluja, quasi inapreciable, però present.

Quan ets entre espais tan propis de tardor esperes instants de tardor, els colors ho són la sensació per una temperatura elevada fa que siguent entre Vols no estiguis ubicat, omg, omg, omg. Que rar entre colors apagats ser a temperatures a on l'activitat a la natura és màxima, mentre que ara tot resta quiet, no diré en silenci, però fora del vent d'ahir quasi que sí, quasi que sí. 

Costarà diferenciar aquest novembre del proper abril-maig del 2015, i molt, ja està bé, ja està molt bé, ara a veure què fa el desembre, què ens espera a nivell de fred per desembre.

MTB, MTB, MTB. 

Des del Mirador del Drac dies de molt Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada