Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de novembre 06, 2014

Entre tres

Opcions, entre tres opcions, millorar la bike que funciona bé, però pot anar millor, millorar l'equipament, que tens però hi ha punts a millorar, o millorar la forma a dalt de la bike, que sempre ho vols però que de manera objectiva costa valorar-ho, sense cap mena de dubte la prioritària per a mi és  millorar l'equipament, bàsicament perquè si millores l'equipament millores la forma, pel fet que com més complert és l'equipament més surts en bike, i en el meu nivell, level 1 el bàsic, el de mirar de sortir és l'objectiu únic, ara per ara cap més, i per tant la millora de l'equipament d'hivern concretament des del 2010 comporta sortir més en bike, sobretot com us esmento a l'hivern, millor dit a les estacions fredes, i de pluja, que no sóm poques, final estiu, tardor, hivern, i inici primavera.

Avui, ahir, abans d'ahir proposen aquest model, en definitiva aquest criteri a seguir, té aquesta línia un tram interessant, millores l'equipament, surts més, millores la forma, cuidant evidentment molts aspectes i detalls de com sortir, i en tercer terme la bike requereix de molt més manteniment, però aconseguir la millora de la forma compensa i molt el fet de veure l'increment del manteniment de la Vicious.


A 5°C a les 5, a tocar de les 6 del matí a 10°C, i una hora després a 9°C, a la riera de Llavaneres. Bidó d'aigua sí, sense beure, pel fred aquest cop, menjar, no, coincidències, dues bikers perfectament equipades per rodar de matinada, incidències, cap, eines, sense, amb manxa.


Des del Mirador del Drac, mirant d'entendre poques coses, i per tant cercant respostes a unes poques qüestions.


Equipat d'hivern, botes Lake MX140, mitjons d'hivern Endura, culot Mavic Echappée, tèrmica màniga curta Endura de Merino, jaqueta Xenon de Gore, guants Endura Waterproof, protector per la cara, gorra Spok, ulleres photocromàtiques Limar, casc Cratoni Terron.


Les Falgueres Màgiques, com m'ho faré, mirant a pocs metres veient les dues torres únicament, i no cercant res més que mirar-les sense voler cercar l'horitzó des de les torres, segurament, segurament.

 
Costa però no cercar l'horitzó, MTB, MTB, MTB. 

Fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada