Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 17, 2014

El salt

Des de l'alegria dels meus ulls, perquè aquesta és la dinàmica, proposar, proposar, i proposar, mirem de fer el gran salt.

No un salt físic en cap cas, sí pel què fa a la qualitat del nostre dia a dia, perseguint en lo possible que sigui poc vistós, i per tant silenciós.

MTB, MTB, MTB.


La proposta de Drac avui al mig dia ve de la Reina, no del genet que ja tenia al sac el propòsit d'una jornada de descans setmanal, però la veritat és que descansant del Vol de matinada les ganes de sortir a pedalar aquest mig dia eren grandioses, OMG.

Un Drac, un Drac té una component èpica, certament, per tot, per tot, entre molts per la component de les Fades, dels cavallers, i avui per ser de dia, per no haver-hi espai entre la nit i el dia, les protagonistes, les Falgures Màgiques, mtb, mtb, mtb


Sense incidències, sense coincidències, sense menjar, sense fer funcionar els llums, amb ells però descansant, a 19ºC a quarts de dues del mig dia a la riera de Llavaneres, sense eines, amb manxa, equipats de tardor.

Ara passant la resta de la jornada, segueixo emocionat, per tot, per tot, per quasi res a ulls del món, certament, i per això tan emocionant.

Dies de molt Single Speed.

Fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada