Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 19, 2014

Content

De ser dins del Drac aquest mig dia. 

Si tindrà continuitat ho veurem passades les hores, demà si hi ha Vol serà de matinada, si no, quedarà per divendres. 

Emocionat per tot plegat, per les notícies que van arribant a casa de diferents temes de MTB, a on surts a pedalar aquest migdia i penses, que bé, que bé, que bé, en la línia d'haver iniciat els Vols ja fa unes setmanes, OMG.

Ahir esmentava, i si no era ahir no passa res, sobre la necessitat de fer un salt pel què fa a preparació, doncs això, contents de com estem rodant a dalt de la bike. 


Una baixada, com la pujada pels Tintorers divertida, un pas pel Pas dels Destructors entre clàssics. L'ombra de l'Independent darrera, oh yeaaaaaah! 


No hi ha fades, perquè no hi ha nits ni trencs d'alba, limitat, limitats per aquest risc de recaiguda direcció als refredats, i per tant prudència, molta prudència, imposa aquest silenci, quasi genera temor, omg, omg, omg

Equipats de tardor, calçat i guants d'estiu, sense incidències, sense coincidències, sense eines, amb manxaamb llums, sense funcionar, aigua, un quart de bidó de 500 ml. per ser mig dia a 20-21°C entre l'una i les tres del mig dia a la riera de Llavaneres. 

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada