Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 10, 2014

8-9-10

Unes dates a on el repicar dels tambors dels Vols de Drac estan fent de forma clara i contundent el seu camí.


Quan portes setmanes sense sortir de la intermitència, aconseguir una setmana de normalitat a dalt del meu Drac, és una sensació per sobre del 10/10.

Les nits, de matinada, força abans del trenc d'alba a dalt del meu Drac van agafades de la mà dels millors pressagis, sí és cert, no esmento perseguint què, és que quan no pots aspirar a queda únicament l'esforç darrera esforç, i content de poder-ho fer, omg, omg, omg.  


Hi ha dies per a tot, segurament, però jo no formo part del grup per a tot, si bé és veritat que a plaça oberta puc ser-hi, aquesta no és la meva partida, la meva únicament una, la de les matinades a dalt del meu Drac, oh yeaaaaah!

Quina nit, OMG, cal estar preparats per tantes i intenses emocions, la primera, obrir la porta de nit,  i trobar-te que plou, instant aquest ara plural, diria ara normal, no per la freqüència, sí per no canviar res, avui el pronòstic no indicava pluja, però no ha canviat res quasi dues hores d'una lleugera però perseverant pluja m'ha acompanyat tota la sortida.


Les Falgueres Màgiques, sense efecte oblit pel genet hi són, hi són, cada dia, cada matinada, curiós no recordo a on hi havia les mares d'aquestes, no ho sé, sí que a on no sé, hi ha Fades, sí que a on no recordo hi ha Destructors de Murs a centenars, lloc a on hi ha també part de la segona Nau Insígnia, aturada ara, temporalment, sí, no podíem construir dues Naus, bé sí que podem, però caldria més sentit, més pes emocional per portar-ho a terme.


Equipat a la matinada 100% d'hivern, equipat al mig dia 100% d'hivern però sense els guants Waterproof del matí, calçat Lake MX140, mitjons Endura, culot Echappée, tèrmica Rapha de Merino sense mànigues, jaqueta Xenon de Gore, guants Alp-X, gorra Spok, tapa cara i coll, casc Cratoni Terron, ulleres photocromàtiques Limar. Sense pluja al mig dia, a diferència del matí sense aigua, tot i no beure a cap de les dues sortides, sense eines, amb manxa, sense incidències, fora del fre mort del darrera, sense coincidències, a 14°C a dos quarts molt tocat de sis del matí, 13°C una hora després, 17ºC a quarts de dues del mig dia. 


Ara des del Mirador del Drac pensant si demà hi haurà les condicions per repetir Vol de matinada, veurem, veurem.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada