Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 01, 2014

Test VI

No està malament, fins i tot passarà que aconseguiré continuitat a les portes el proper SOLO.


És important per a mi aconseguir-la, perquè de poder aconseguir una seqüència de 10, al final en seran 20 de 30 possibles que està molt i molt bé, pel fet de sumar a una preparació de mesos, des de novembre del 2013, de manera ininterrompuda fins a final de juliol a on l'aturada ha sigut contundent, certament, certament.

Avui de matinada no ha pogut ser, el despertador ha sonat a un quart de sis, i le moviment ha sigut inexistent, ja està prou bé, aconseguir un tercer Drac per a poder disputar el proper SOLO un èxit dels grans, mtb, mtb, mtb

Ara mirant de decidir el pas del castell, costa, costa per no saber quina és la millor opció, i si vols fer-ho bé fins i tot pot sortir bé, clar que yes!


Avui a l'hora de dinar, un Drac, prou bé, no en sé la temperatura, sí que anàvem d'estiu 100%, amb la Xenon de Gore darrera i que no l'he utilitzat, 200 ml d'aigua, sense menjar, amb les eines. ara he de dir, sense llum del cap. Cap coincidència, ni incidència, que bé, que bé, que bé, moltes converses SOLO-SOLO-SOLO.


Ara un break per dinar i un cop posat punt i final a la jornada decidirem la logística de l'alimentació, dels hotels a Fort William, i en primer terme o segon no sé si abans de l'alimentació o després, el castell, el castell. 


IF, IF, IF. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada