Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 14, 2014

Retornant als origens

OMG.


Vull dir, fent camí cap a casa, les imatges del lloc que deixem, de Fort William, memorables, l'aventura de ser present a aquest campionat a la seva tercera edició, memorable, com també el resultat de la Reina, i la meva experiència a aquesta edició del 2014 de la WEMBO, portadora dels millors projectes, per a nosaltres, i per a Catalunya, oh yeaaaaah! 

A mi Déu em concedeix una oportunitat cada molts anys, oportunitats que jo no sé interpretar, i per tant tampoc gestionar. Ahir ell me'n va proposar una que puc veure-la com una sobre-compensació :-) fins i tot puc pensar en un excés de bondat. 

Ens emportem un títol de la nostra disciplina del campionat del món de 24 hores SOLO, de dos possibles, però el títol aconseguit i el pa rodó que ens emportem sota el braç fa que tot i no saber gestionar l'oportunitat, tot tingui encara un millor to del què ja té per si mateix.

Ara a tres hores de l'eurotúnel, descansant entre bons amics dels UK, omg, omg, omg.


Un sopar de celebració del títol mundial té sempre un bon to, el tercer en dos dies, sí, sí, tres en dos dies. 


Som a un dels temples del MTB, als UK trails, aquest cop no per rodar, venim de Scotland, de Fort William, i per mandat sempre actuem fora de les fronteres del Nord, sempre, un sopar memorable tanca el primer tram. Som ara als UK per compartir aquest magnífic resultat de la Betty, OMG. 

Ara a descansar, que demà la jornada comença a les cinc de la matinada i acabarà a quasi aquesta mateixa hora 24 hores després amb l'arribada al Mirador del Drac. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada