Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 01, 2014

Preparatius WEMBO

Un vespre un cop finalitzada la jornada intens.


Avui però a diferència d'ahir el Drac, el tercer que ha d'aportar-me calma mentre rodem per Fort William, aquest avui no té el meu temps ocupat. 

Els dos llums no són per a ell, sí per posar el segon a un lloc a mà per si falla un dels quatre dels dos Dracs reis.


He aconseguit que la diferència punta manillar darrera seient entre la Spot Brand i l'On One sigui de menys d'un centímetre.

Punys, i pedals germans, no frens ni pneumàtics, i és 26" per ajudar, té quasi dues dents més per a escalar. 

M'he concentrat en preparar-ho tot per un cop la June a casa carregarem tot modularment, la terra de Romeu i Julieta la recent visita a casa seva fa que tot estigui molt present, vull dir la distribució pam a pam de la June.

Recanvis.


Llums de la Reina. Tres bateries petites, una XL, i un kit de piles pel Powerled. També dos llums més, i dues bateries per aquests, una petita i una XL, per si els Sigma s'esgoten abans del trenc d'alba, diria que ho tenim bé. 


Llums del genet. Dues bateries de les petites, i dos càrregues de Powerled a piles, demà aconseguiré dues càrregues més de piles, de manera que portaré les bateries de sempre, i quatre recàrregues pel Powerled, un pel just sí ja ho sé. Quasi 12 hores de nit, OMG.


Recanvis genèrics llums.


Transmissió convencional per la Longboard, de no ser possible gestionar el Belt Drive, crec que recordar que propers als 500 m. positius per cada 13 Km. podria ser insalvable pel Bel Drive. 


També portem una cadena de recanvi, i un porta bidó, també cinta Brooks pel manillar, no sé què pot passar si plou molt i molt. Així com escuma pels pneumàtics, més càmeres de 29, de 26, i dos BB Shimano XTR. 


Parelles de pneumàtics per a Reina i genet. Maxxis i Onza, UST darrera, TR front. 


Eines.

Eines específiques. La super estrella la del Phil, oh yeaaaaah!


Eines genèriques.


Assegurances.


De pneumàtics, i de llums. Bombones per a 29er?


No activarem el llums de la Bec, sí que serà una assegurança per si les quatre bateries de la Betty es quedessin a zero, i les piles també, aleshores entraran en funcionament els reis dels llums. 

Des del Mirador del Drac, preparant el proper SOLO.

Culs secs i ulls protegits.


Nota amb funda de plàstic, sempre plou, per la zona Box un cop marxem a l'Hotel amb la June.


També portem la cinta i les estaques per la zona a reservar de la June.


Per fer-ho una bona pensada a tocar de les vuit un cafè dels de veritat, omg, omg, omg. És que després de la jornada  del dia a dia, el Vol del mig dia, i una tarda llarga, reenfilar els preparatius ha demanat d'aquesta proposta, millor dit d'aquesta ajuda. 

Ni hem decidit castell, ni hotels, sí alimentació, demà al mig dia ens la portaran, idèntica a la de Finale, que bé, que bé, que bé. Demà cal decidir castell, hotels, i inscripcions, sí, sí, estàvem pendents de fer-les de l'evolució del meu refredat. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada