Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’octubre 26, 2014

Fets, fets,

, els quilòmetres. 


Una jornada divertida, esmorzar de gala a Vallromanes, lleuger pica pica a SC, galetes Principe doble chocolate a Blanes, i també llaminadures, tres coles, i proper als dos litres d'aigua. 


Una jornada llarga de bike, no diré que no, però com he marcat al Strava com a títol també com a test, test d'on sóc dins del procés de sortida de la bronquitis dels darrers mesos. 


Sóc, estic cada cop una mica millor, avui una mica millor que ahir, com sona, i molt  millor que abans d'Escòcia. 


Avui hem pedalat, com molts caps de setmana anteriors, sí, però avui a diferència dels darrers mesos, avui hem pedalat bé:-)


Hem iniciat la ruta quarts de vuit del matí, i l'hem finalitzat  a quarts de nou del vespre, lluny de la mitja nit d'altres jornades que hem calcat aquesta ruta, mtb, mtb, mtb

Des que vàrem perpetuar els Vols de Drac dins dels nostres territoris que gaudeixo com mai a dalt del meu Drac, omg.

Ahir, Santa Fe, avui ruta rodadora, aquesta setmana Dracs?

Podria ser, podria ser, veurem, veurem. 

Des del Mirador del Drac, avui rodant d'estiu fins el 100, i la resta amb la Xenon de Gore. Sempre per sobre dels 17°C, prou bé, prou bé. Sense incidències, ni coincidències. Amb llums, Cateye-Powerled als darrers quaranta quilòmetres.

Ara a esperar a demà, el despertador a les 5 del matí indicarà si és retorn al Drac de matinada, o si encara toca esperar. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada