Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 03, 2014

Programant

L'enlairament, vull dir, parlàvem amb la Reina, que de ser l'arrancada el 10, primer Dracs, tres, quatre, cinc, i deprés aniré per les Blanes-SC, en cap cas abans dels primers Dracs.

Els detalls que esmento no tenen base sòlida per si mateixos, sí en si mateixos com a concepte, és a dir, estic pensant en sortir a pedalar, OMG.

Quines ganes de tenir aquests pensaments, voler no és poder per a mi, i aleshores quan el poder s'entreveu, com gaudeixo d'aquests instants, i tant, i tant. Sí, podria ser que com fa tres setmanes, el batre de les ales dels Dracs no tinguessin el resultat que proposa el seu moviment, sí, però ara en veure la The Motivator tornem a ser a aquest punt de possible partida, i l'instant és brillant, com els ulls del meu Drac, clar que yes


Proper a marxar a dinar, que d'aquí a dies ja no serà, dinar sí, marxar a dinar vull dir, ara per ara però a punt per fer-ho, mtb, mtb, mtb

Quins instant els de la Fonda, primer dia oficial de sortida del restar quiet ara sí ara també, que bé, que bé, que bé. Veníem d'un bon cafè, no per ell mateix sí per compartir, i l'instant de la imatge va rematar la cloenda de la jornada.

OMG, OMG, OMG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada