Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’agost 12, 2014

Antípodes

Des de l'altre extrem del planeta.


http://www.gelliecustombikeframes.com.au/blog/blog/

La capçalera del Blog, la imatge marca el Vol, no és un tema de dates, en cap cas, sí de preparar-se acuradament pel Vol, no diré el proper, en tenim pocs però previs, i molt importants també per a nosaltes, molt també pel què fa a la ruta que ha de seguir la Nau Insígnia. 

No és el millor tram pel què fa a sensacions, he de deixar passar dies, he de recuperar-me bé, sí, però aquestes, les bones sensacions, van venint, i quina intensitat que tenen totes i cada una d'elles, OMG.

Aquesta imatge, ha de marcar la June, ha de marcar el Mirador, ha de marcar la Nau, mtb, mtb, mtb

Un dia, no sé ni quan ni quin vindrà tot plegat a caure al Blog, i aleshores en gaudirem tots, perquè la Nau serà un salt galàctic per a tots, ho escric i encara penso, omg, omg, omg. Bé per a tots, per a tots qui gaudeixn de compartir un salt galàctic, oh yeaaaaah!

Des del Mirador del Drac, descansant, un cinema ha sigut fatigador per a mi, OMG, però les ganes de passar a un estadi més bo podran de ser, amb tot, clar que yes

Ja fins demà, amb moltes ganes d'obrir els ulls abans del trenc d'alba per sentir les Fades, no veure- les, sóc a distància dels Vols avui, i per tant de poder ser-hi, entre Fades, entre cavallers, sort que el Destructor Independent protegeix de dia i de nit, genet i Drac, la Fada Reina mana molt, la Reina més, i entre tots, darrera, deixan notar la seva presència per la seva ombra, el casc de la Nau Insígnia que fa que el mur de protecció de tots sigui la protecció, que bé, que bé, que bé. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada