Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 06, 2014

UST

Encara no, encara no, però del cert que aniré direcció a una proposta civilitzada, com moltes, i tant, però propera a l'autonomia, ja noc idependència, vull dir pneumàtics lliures, que fora de les excepcions pugui decidir des de casa els canvis d'aquests pneumàtics. 

Clar que primer hauré de fer venir més pneumàtics, perquè Finale va demanar de consumir els darrers que teníem, i els nous que havien arribat. Estic decidint els propers, Ardent, pinten a ser protagonistes un altre cop, possiblement, són els que ens podem permetre, a 25€ estan prou bé. Tot i així tinc dubtes, perquè els Tubeless Ready de la Reina em costen de digerir.


MTB, MTB, MTB. 

Pesaran més, aquest proposta com la de Mavic, podríem dir, no pas per mi, normalment primer comparo les prestacions, i a mateixes prestacions miro quina pot ser una bona opció, sí ja ho sé, així no si val, no hi ha partida, és que la meva partida comença després, per això és tan aburrida, oi que sí?

Des del Mirador del Drac, valorant aros, i boixa del darrera, no per ara, no per ara, amb l'arribada de la boixa Shimano, tinc tema per molt de temps, mtb, mtb, mtb, pel fet que encara no tinc decidit que la boixa de la roda de la Vicious sigui aquesta, crec que sí, però. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada