Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juliol 14, 2014

Un cap de setmana entre comarques

Pel fer de com va ser el passat cap de setmana, per com ha transcorregut la setmana biker, i per com ha acabat aquesta jornada de MTB avui.


La paraula és commocionats.

Rar decidir fer una aturada a mig camí ahir al vespre, no ho hem fet mai, i tenim una història ciclista llarga, vull dir què quan dic mai, hauríem d'anar molt lluny per veure la llista del mai

Ara un cop a casa, i també mentre tornàvem tenia la sensació que hi hauria aquesta aportació del cap de setmana, tot i ja haver anat fent aportacions cada quatre-cinc hores sobre com anava caminant l'aventura.


Moltes decisions d'entrada titàniques, com arrossegar un 747 sembla impossible, però si ella, si la formiga ho fa, nosaltres no diré, també, no però sí diré, que ho podem intentar

Ara escric això i em ve al cap la setmana pel què fa a equipaments, i resto aturat, únicament a la visita a Chain Reaction Cycles he pres decisons de compres d'equipaments agrupades, la resta sempre, sempre, sempre, peça a peça. No és ara el tram a on sóc, ara ja funcionem per pressupostos fins i tot pel què fa a Single Speed, i de quina manera, té molt de sentit, i la Nau Insígnia, la seva arribada definitiva deixarà clar el perquè.


OMG.

Hem avançat molt mentre érem a dalt de la bike, hem vist des d'un bon turó, l'horitzó, part d'aquest, no el veus mai tot, i hem retrocedit tot seguit al punt de partida per poder ordenar pas a pas com hi vòlem anar. I com fins ara, però un xic més decidits estem posant ordre, més encara als propers Grans  Vols del 2014. Hem fet una progressió interessant, durant els tres  primers mesos de l'any havíem decidit aturar els Grans Vols. Després gràcies a l'arribada de la Nau Insígnia, a la decissió d'aturar la construcció de la segona, tot va tornar a funcionar, ara per ara un projecte una sola Nau


Les dues bikes funcionen a la perfecció, els dos bikers, ara una Reina i un genet, volen sempre sense pressió, i avui, ahir això permet veure possibilitats que fins fa un any costaven molt de concretar?

Encara tinc un gran interrogant sobre les corones de granit garants dels cavallers i les Fades, sí, però he après a que si el Destructor de murs Independet no vol deixar-me veure quin és l'enigma que composa amb la Fada Reina, millor que la segona Nau no navegui, i enfilem Destructor i Fada a la mateixa Nau, omg, omg, omg


Feis un dia calorós avui, i tant però un vent fresc i lleuger han protagonitzat el cap de setmana, avui amb ell hem gaudit de nous espais, i cada un d'ells ens ha deixat aturats. El color segurament el què marca la pauta de l'aventura Single Speed.


Hem descobert nous trams d'una ruta que fa anys que fem, increible, fet que ens ha permès d'evitar un breu tram de carretera que ens vèiem obligats a fer, i no ho hem aconseguit un cop i prou, de fet sortint del Baix Montseny ja ens hem estalviat un primer tram d'uns tres quilòmetres de carretera, això sí per aconseguir-ho hem fet quatre cops aquesta distància, és a dir uns dotze quilòmetres, diria que fins i tot més.


Equipats d'estiu, amb Lites per si de cas, sense eines, 500 ml d'aigua, una cola, un cafè, prunes, galetes, patates fregides, formatge, i bombons, coincidències i incidències, cap. Sempre voltant els 25°C. Amb els llums apagats, a 26°C a les set del vespre a la riera de Llavaneres. 


Des del Mirador del Drac mirant de refer els Vols de matinada.


No podia faltar la nostra amiga, oi que no?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada