Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juliol 23, 2014

Sí, pinta a Vol


Perquè hi ha hagut Vol de matinada, semblarà una conclusió inevitable, vull dir si et lleves a la matinada per sortir en bike, surts en bike, no és el meu cas, des de fa uns deu dies que una inflamació d'un ull, despré dels dos, el segon en menor grau, el primer, ja que hi som també una tos de pit de les profunditats de les canvernes, i uns dolors musculars, primer de besons, i ahir més generalitzats, per aquesta matinada d'entrada llevar-me amb el primer so del despertador, a les cinc poc tocades de la matinada, deixant passar la primera hora mentre em preparava per arrancar el Vol. 
Ara però des de fa tres o quatre dies que els ulls ja no els tinc inflamats, i muscularment avui he anat prou bé. 


Per sortir de casa ho he fet amb la Lite, per precaució feia fresqueta, i perquè feia fred també l'he portat des de mig camí del Tintorer curt fins a la platja. A 20°C a la riera de Llaveneres a tocar de dos quarts de set, la sensaciò baixant-la, de fredor, no de fred, mentre hi era pensava, primer dia dins de l'estiu que baixo amb la Lite.


Sense eines, amb els llums sempre en funcionament, sense incidències, sense coincidències, equipat d'estiu, amb la Lite  a les baixades, aigua, del congelador a la bike, de la bike al congelador, sense beure, pel fet de més aviat passar fred. 


La bike tot i no tenir feta la necessària revisió, funciona molt bé, quan hi rodo, mentre sóc dins del Vol, penso en millores a fer, sí, però finalment sempre em quedo a on sóc ara, mtb, mtb, mtb

Miraré de posar punt i final a la crònica de l'aventura de diumenge, de mentre des del Mirador del Drac, gaudint en primer terme del Vol d'àquest matí, OMG.


Avui les Fades ham presentat moltes reserves a deixar pas als cavallers de la llum, però entre ombres aquests finalment han decidit fer entrada.


Esperant l'arribada dels equipaments d'hivern, culots, per a la Reina, i per a mi, i guants per a la Betty. Mentre escalant, de rigorós estiu.


Mentre ara per ara, avui el primer dia que baixant he anat amb la Lite.

Preparant-nos per l'aventura de dissabte, a on els Trinxes tornen a ser protagonistes, i per tant tindrem somriures, somriures, i més somriures. 


Fem un cafè?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada