Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 04, 2014

Pearl Izumi Elite

Bé, dubtava de si podria ser que fos la darrera campanya dels culots actuals d'estiu, ara ja no, si més no el què està clar és que estiraran del carro una nova generació d'equipaments d'estiu. 


Ara després d'aquesta arribada he de perseguir dos culots d'hivern, funciono amb un, com sona, com sona, perquè amb aquest i un pirata d'hivern amb mitjons alts és com he passat l'hivern.

 
El motiu, no sé perquè no tinc concepte d'hivern, som a una zona a on el fred no impera, i que tot i requerint d'equipament específic pel fred, el meu cap pensa sempre en culots curts. 

Si pel camí localitzo un segon culot curt Pearl Izumi Elite negre o molt negre també valoraré la possibilitat que vingui cap a casa, ara funciono amb sis, semblarà molt però la realitat és que un dels culots té una badana per a distàncies llargues que en realitat funciona bé per sortides de màxim dues hores, i funciona fatal per aventures de més hores, resultat no sempre la puc portar, en queden cinc, una segona badana és la de la BWR que és per a ocasions molt especials, i que fa conjunt amb el mallot corresponent BWR, en queden quatre, el quart culot és un Pearl Izumi que com la primera però aquesta darrera per la seva simplicitat, i també com el primer per ser força gruixut, no funciona per sortides de més de dues hores, per tant en queden tres, d'aquests  dues badanes estan al seu darrer tram de vida, és a dir la badana 100% funcional és la que ha arribat avui, les dues darreres desgastades han de passar a millor vida, i per tant si vull disposar de tres badanes sempre, n'he de fer venir encara dues. Per això si coincideixo amb una bona proposta de culot Pearl Izumi Elite, no dic PRO perquè no me'l puc permetre, de fet no n'he tingut mai cap, mentre cerco les dues d'hivern la Elite també vindrà cap a casa.

MTB, MTB, MTB.

He esmentat el color negre o molt negre com a única opció de culot per mirar de poder posar-me'l amb tots els mallots, poder es pot sempre sí ja ho sé, no a casa però, la Reina imposa amb els seus equipaments Pearl Izumi lligats tots per un culot un mallot específic, una línia molt prima a seguir, OMG. Jo no em puc permetre conjunts culot-mallot únics, per tant el culot o negre o molt negre, oh yeaaaaaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada