Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juliol 15, 2014

Llarg

El Vol, però dins del tram de la seqüència de Dracs. 


Les dues bikes funcionen a la perfecció, la preparació per Finale les ha deixat a un bon punt. A dies de canvi de pastilles de fre, i a setmanes de canvi de les cadenes, però ara per ara el funcionament és impecable. 


Avui he de seguir la pista dels recanvis, cadenes, pneumàtics, i cinta manillar.

Un fet interessant, l'estiu ja l'he passat jo, curiós, perquè estic esperant la tardor, més que esperant, penso en ella mentre sortim de matinada. 


No sé massa bé perquè penso així, però és un fet, d'entrada per evitar pensar en el bany de l'estiu, podria canviar tot, vull dit que no m'afectés tant, però mentre sigui així, la tardor s'imposa, per prudència. 

Jo crec que estic concentrat amb els equipaments de les estacions més fredes per mirar d'evitar de recordar les extremes sensacions del bany de l'estiu. 

I de fet quina importància té que estigui decidit a ser prudent respecte a el què ha comportat l'estiu per a mi aquests darrers dos anys, i que miri d'actuar sota  el paraigua de la prudència, vull dir mirant d'evitar la calor més extrema, i de ser el bany, que ho sigui dins del tram del vespre, o de la matinada. 


Equipats d'estiu, sense incidències, coincidències avui moltes i variades, corredors, caminaires, bikers, aquests darrers els que menys, avui amb llums sempre, aigua, 250 ml. sense eines,  a 21,5°C a les sis molt poc tocades del matí a la riera de Llavaneres, 

Les converses diferents, la Nau pesa molt dins dels nostres propòsits, molt, i per tant bona part de les converses volten sempre sobre el casc d'aquesta, poc sobre ella en si mateixa, molt sobre decisions, dotzenes, que condicionen de forma molt agradable el que d'entrada ha de ser el tram.


Des del Mirador del Drac emocionat, per gaudir dins d'una estació càlida sense pensar en res més que en la tardor, segur que ajuda el fet de ser un estiu primaveral, segur, segur. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada