Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juliol 01, 2014

Les rodes, part d'elles

Ara, avui després de molt de temps he fet un petit pas, que serà un gran moment, no ara, no ara, sí amb el pas dels mesos, o de seguir així, dels anys.

Una boixa davantera  Shimano, per a  mi amb el millor sistema, conos i boles, que jo no sabré mai ajustar, no passa res, tampoc sabré radiar les rodes, de ser definitiu que aquesta sigui la boixa, i no per això he deixat de fer-la venir, hi havia la possibilitat de fer venir també la del darrera, però la vull específica per Single Speed.


Ara a esperar, ahir vaig fer un altre pas, un culot Pearl Izumi, el necessitava, mtb, mtb, mtb

Des del Mirador del Drac, preparant aquesta aportació, una boixa per a les futures rodes de la Vicious, i un culot d'estiu pels propers dies, que bé, que bé, que bé.

Caldrà un cop la primera boixa a casa, anar pensant quina serà la boixa que portarà el pinyó de vint-i-tres dents, veurem, veurem, i també quins seran la resta de components, perquè ara per ara les NoTubes Crest de poder-les evitar no seran, no perquè no m'agradin, però si no sé radiar, com a mínim poder canviar jo els pneumàtics, clar que yes, i ara per ara Shimano, i Mavic els meus amics, OMG. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada