Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juliol 16, 2014

HC

Ja són a casa, caldrà veure com funcionen, sí, però el nivell del producte ara d'entrada és bo, vull dir acabats, detalls, badana, tot en conjunt et dóna la sensació d'haver fet venir una culot de molta qualitat, en definitiva d'haver pres una bona decisió. 


Molt content, i amb aquesta arribada pel què fa a la qüestió dels pantalons d'estiu poso punt i final a la recerca, mtb, mtb, mtb


Ara a esperar els guants , els dos parells de tardor-hivern, Gore Bike Wear Alp-X,  i els dos culots d'hivern, Mavic Cyclone, per donar un cop ja siguin a casa, de coincidir amb el què necessito per finalitzat l'apartat de culots i guants per rodar en el dia a dia aquest hivern. Faltaran però encara dos culots per a la Betty per a rodar cada dia d'hivern, i un tercer d'hivern intens amb protecció pel vent i la pluja, també dos guants d'hivern germans dels meus Alp-X però de dona, i dos jocs de guants Gore-Tex, aquests darrers un pel genet i un per la Reina. 


D'aquesta manera tindrem tot l'equipament d'hivern a punt, és a dir, tres equipaments complerts d'hivern, i un quart també complert de rigorós hivern, amb vent i pluja. 

Ja que hi som posats, he de cercar els equipaments que em falten de tardor, i de primavera, bé de fet la recerca és infinita, sí, però també és veritat que aquest 2014 està requerint de l'arribada de força novetats d'equipaments, però feia molt de temps que no era així. 

Des del Mirador del Drac, content d'haver decidit posar remei a aquests equipaments d'estiu en primer terme, i i.lusionat per la propera arribada dels equipaments d'hivern, per veure què implicarà la millora de les eines pels Vols de Drac de la propera tardor, i del proper hivern. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada