Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juliol 14, 2014

Comunió dels Dracs?

No ho sé encara, per poder-ho afirmar hem de confirmar una llista llarga de Dracs, no és el cas.


Quin clima, de privilegi, sense deixar de banda un inici sense sol, a trenc d'alba, tot i que després la llum tampoc s'ha imposat. Definir una sola Nau on hi seran el Destructor Independent, i amb ell la Fada Reina, hi té res a veure? Ho dic perquè sense ser de nit tampoc teníem sol.


Pas dels Destructors.

Sorprès, esperant novetats velles, i a on tot hauria de quedar definit, i que de no quedar-hi res implicarà fora de ser més que mai perseverant dins del Drac amb els Dracs.

Content de poder cercar i trobar els equipaments, d'estiu, de tardor i d'hivern, mtb, mtb, mtb. És que aquests guants, els de la darrera presentació, m'han evitat ja dues vegades.


M'espera un bon hivern, de poder aconseguir els darrers detalls d'aquests equipaments, de fet l'arribada de les jaquetes Gore d'hivern ha suposat una gran millora pel què fa a la qualitat dels Vols de l'hivern.

Avui un dia important, de tràmit sí però de pes si ha de ser la porta d'entrada dels Dracs, ho serà?

Equipats 100% d'estiu, el culot Elite avui un 10, sense eines, amb llums per ser més visibles, aigua, 250 ml. 26°C a la riera de Llavaneres a tocar de les set del matí. Sense incidències ni coincidències. 

Des del Mirador del Drac esperant, i qui espera desespera, oi que sí?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada